Giriş Kayıt
Yorumlar (5)
avatar
(4231) -
Çocuğunuz olmasa bile bu duyguyu derinden hissettiren, abartısız, hayatın içinden bir kesit. Tabiri caizse John Cusack oynamamış resmen yaşamış dersem mübalağa yapmış olmam. Hayatın ta kendisini izlemek istiyorsanız buyurun.
6


avatar
(1248) -
Bir babanın dramını gözler önüne seren... Eli kolu bağlanmış bir şekilde yaşam çabası vermesini anlatan anlamlı ve dram yüklü bir yapım olmuş. John Cusack iyi oynamış. Tavsiye edilir.

6/10
6


avatar
(2674) -
Çocuklarına annelerinin öldüğünü nasıl söyleyeceğini bilemeyen bir babanın hikayesini anlatan, ABD'nin Irak'a müdahelesi ile ilgili cephe gerisi bir film.

John Cusack müthiş oynamış. Çok başarılı bulduğum çocuk oyuncular Gracie Bednarczyk ve Shelan O'keefe nedense, bu filmden önce ve sonra hiç bir filmde oynamamışlar..ilginç. Drama severler kaçırmasın.
8


avatar
(1234) -
İzlemeden önce pek bir şey beklemiyordum ama gerçekten de acayip olmuş. Etkileyici bir aile dramını derinden ve sessizce izliyorsunuz. 8 puan.
8


avatar
(649) -
John Cusack! Adamım benim, ne güzel oynamışsın sen öyle? Wink Söylenmesi gereken zamanında söylenmeyince, söylemek kat kat daha zor gelir ya insana.. Film baştan aşağı dram ve bu türü sevenler için kötü seçim olmaz..
6


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film