Giriş Kayıt

Narnia Günlükleri: Prens Kaspiyan (2008) Yorumlar


The Chronicles of Narnia: Prince Caspian

Yorumlar (7)
default avatar
(27) -
Film Walt Disney'e geçince daha bir tatlı olmuş.Oyunculuklardan daha çok görselleri beğendim ben.Ailecek izlemelik,güzel bir film.
8


avatar
(6204) -
Açıkçası ilki kadar olmasada bu filmi de izlemek için bir sürü güzellikler vardı.Ben bu masal tarzı olan filmleri zevkle izliyorum.Bu filmi de beğendim ve pişman olmadım.Kısacası eğer fantastik filmlerini seviyorsanız önerim Narnia günlükleri izleyeni adeta büyülüyor gibi kesinlikle tavsiye ederim pişman olmazsınız..
7


avatar
(57) -
Senaryo 6
Oyunculuk 6
Sinematografi 6
Filmimiz fantastik masalsı bir macera filmi . İngiliz yazar C. S Lewis in yazdığı 7 kitaplık seriye çağdaşı Tolkien in yazdığı Yüzüklerin efendisi serisinin çocuklar için versiyonu diyebiliriz. Serinin 2.filmi olup Narnia evreninde geçen mitoloji, büyü ve ortaçağ esintili bir film olmuş.Başroldeki 4 küçük kardeş bu sefer tren istasyonunda Narniaya geçiyor. 4 kardeş bu sefer Hazar Prensinin taht mücadelesi yani Narnianın özgürlüğü için mücadele ediyor. Yani kısaca yine iyi kötü savaşı.Serinin önceki filmleri gib biraz büyükçe çocuklara hitap eden bir film olmuş.
6/10
6


avatar
(8407) -
Bir yüzüklerin efendisi değil tabi ama kaç film onunla kıyaslanabilir? Fantastik, duygu yüklü ve masalsı serüven devam ediyor. Kitabını hiç okumadım ama ara sıra tekrar izlediğim bu seriyi herkese tavsiye ederim.


avatar
(1418) -
Tarz olarak bana Harry potter’ı hatırlattı. Garip mahluklar, konuşan ve insanlarla savaşabilen hayvanlar, belden aşağısı at şeklinde insana benzer canlılar, konuşan ve üstün güçleri olan bir aslan, muhteşem manzaralar...

Film çocuksu durabilir ama ben çok beğendim. Savaş, düello gibi sahneler son derece iyi çekilmiş. Giysiler tarihi.Senaryosu çok akıcı ve mantıklı.
Bu film 3 dalda oscara aday gösterilmiş ama kazanamamış maalesef.

Fantastik ve hareketli film sevenlere tavsiye ederim.

Peter, Edmund, Susan ve Lucy Narnia’ya geri dönerler. Fakat Narnia bıraktıkları gibi değildir. İnsanlar gelmiş, Narnia’ya hakim olmuş, Narnia’lılar yer altında yaşamaya mahkum edilmiştir.

Babası öldürülen ve amcası tarafından ölüme terkedilen Prens Caspian , bizimkilerle birlikte olur ve Narnialılar ile insanlar arasında savaş çıkar.
Gayet güzel, heyecanlı bir filmdi.
8


avatar
(85) -
sonunda bekledıgımıze degdı gercekten emegı gecen herkese tesekkurler


avatar
(6) -
PUKKA sürümüne senkronlayan gezginalemci arkadaşa çok teşekkürler.


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film