Giriş Kayıt
Yorumlar (9)
avatar
(933) -
Herkes yapmasın arkadaş zombi filmi. Gülücük

Mena Suvari'yi gördükten sonra izleme kararı alsamda oldukça vasat bir filmdi. Çekim tekniklerini de hiç beğenmedim. Sürekli karanlık ortamlarda insanı korkutmak hedefiyle yapılmış. Tavsiye etmemekle beraber vaktinizi boşa harcamayın.
2


default avatar
(113) -
arkadaşlar bu filmi izlemeyen varsa kesinlikle izleyebilir, çok zevkli ve aksiyonu bol bi film, bences eveceksiniz. türünden hoşlananlar için söyluyorum
8


avatar
(276) -
Yorum yapanlar bu filmi izlemişlerimi acaba?

Film izleyin öyle doğru yorum yapın,Zombie sinemasına merak duyanların kesinlikle zevk alacakları film,konu akışı senaryo ve görsel efektler,mamkyaj ciddi başarılı yapılmış.

Yorumlara aldırmayın ve izleyin,kimbilir kaç kişi yorumları okuyup bu filmi izlemekten vaz geçmiştir.

Bazı Yorum yapanlara aslında pek güvenmem genelde filmi ileri sardırarak izlerler,kafalarına uyan görüntü yoksada,izlemeyin zamana yazık deyip yorum yaparlar.

O kadar harika filme aman izlemeyin zamana yazık denmişki,oysaki izlemeyin demek yerine filmi özetleyebilirler yada filmde saçmalık olan bölümü yazabilirler,oysaki izlemeyin deyip insanlarıda yanıltabiliyorlar.

Puanım:10/6
1

Cevaplar (2)
avatar
(8) -
Bunu diyip 1 puan vermek nedir Çok Mutlu farklı olma çabası diyebilirim sana puanım 2 kanka


3
| Bildir
default avatar
(46) -
Muhterem dikkat etmiş mi yoksa işkembeden mi sallıyor diye merak ettim baktım.. Ayıp hakikaten o yaptığınız, bende bu eğreti zihniyete sahip tuhaf kişiler kimdir diye merak ediyordum meğer hemen yanıbaşımdaymış.. Filme 10/6 verip oylamada 1 puanı muhtemelen 0 (yazı ile "sıfır") puan olmadığı için vermişsiniz bunu anladıkta başkalarını kandırıp bu filmi zlzetmek için vakit harcattığınızda ne oluyor, size ödülmü veriyorlar, paramı kazanıyorsunuz, alkış mı tutuyorlar yada bizim bilemediğimiz ne oluyor o kısmını anlayamadım...

hem ayıp o yaptığınız hemde yazık..


2
| Bildir


avatar
(18) -
arkadaslar film bulgar yapimi
ufo film studyolarinda cekilmis fazla beklentiniz olmasin


avatar
(70) -
film adeta komedi filmi tadında olmuş. 3.sınıf bir film. verilen puan bile fazla.


avatar
(20) -
george romero nun ki daha muhteşemdi. film gerçekten kötü.


avatar
(20) -
merhaba,
bu fılm gercekten cok kotu.


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film