Giriş Kayıt
Yorumlar (7)
avatar
(6202) -
Genelde drama yönü ağır basan mükemmel bir Macera Western filmi.Özellikle üç saat nasıl geçti anlamadım ve açıkçası bitmesini istemedim. Oyunculuklar harika özellikle Robert Duvall beni yine kendisine hayran bıraktı. Film bittiğinde insanın içi bir hoş oluyor ve üzülüp sevinmek arasında kalıyor insan. Kısaca şu sıralar Western film çok çekilmiyor yapılanlarıda çok tatmin edici bulamıyorum.Eğer bu tarz arıyorsanız bence izleyin...
8


avatar
(715) -
Benim bu filmden haberim Hd1985 nickli arkadaşın bir başka filmde yapmış olduğu yorumda bahsettiğinde oldu (pek dizi seyretmediğim için gözümden kaçmış) Hemen indirdim ve seyrettim ve çok beğendim..Benim gibi belki siz de bu aralar son zamanlarda çekilmiş (2000 den sonra) sağlam western ve intikam hikayesi konulu filmler izlemek isterseniz diye bir kaç film yazayım dedim;

1. http://www.turkcealtyazi.org/…/1853728/django-unchained.html
2. http://www.turkcealtyazi.org/mov/1403865/true-grit.html
3. http://www.turkcealtyazi.org/mov/0316356/open-range.html
4. http://www.turkcealtyazi.org/…/the-three-burials-of-melquia…
5. http://www.turkcealtyazi.org/…/2650978/das-finstere-tal.html
6. http://www.turkcealtyazi.org/mov/2720680/the-salvation.html


avatar
(522) -
Robert Duvall başta olmak üzere tüm oyunculuklar gerçekten muhteşem.. arada kalmış kaçırılmış bir film.. izlemeye fazlasıyla değer..
7


avatar
(1330) -
Gayet sağlam güzel bir mini dizi/westerni olmuş, çok başarılı oyunculuklar ile oldukça beğendim diyebilirim. Sözde durağan bir ilerleyişi var ancak sizi sıkmıyor, aksine içine çekiyor. Sanki siz o sürüyü gitmesi gereken yere götürüyormuşsunuz gibi düşünüyorsunuz.
Kesinlikle izlenebilir bir yapım, başka da söyleyecek pek bişey yok 7/10
7


avatar
(2066) -
Hakikaten iyi bir western. Süresine bakmadan izlerken bir süre sonra oynatma çubuğunda 3 saat olduğuna gözüm takıldı, ama bu süreye değer bir yapıt olmuş. Robert Duvall yaşlı kovboy rolünde mükemmeldi, T.H.Church de çok iyi. Hikaye ve çekim de. "Hepimiz bu dünyada misafiriz..." gibi diyalogları sağlam bir film. 8.


avatar
(1684) -
Herşeyiyle drama yöne ağır basan mükemmel bir Macera Western. 3 saat nasıl geçti anlamadım ve de 3 saat sonra bile bitmesini istemedim. Oyunculuklar harika özellikle Robert Duvall beni yine kendisine hayran bıraktı, amcam oynarken rolünü yaşıyordu sanki. Filminde senaryorsu o kadar güzel ki okurken sanki bir roman okuyormuşsunuz gibi geliyor, replikler etkileyicii sık sık hayata dair dersler verir nitelikte ve akılda kalıcı cümlelerden oluşuyor. Dram ağırlıklı olmasına rağmen kahkahalar atmamak elde değil. Diğer oyunculara vb. değinmek istemiyor son yılların en iyi westerni mutlaka izlenmeli diyorum. Ve en önemli özelliği ise filmin gerçek bir hikayeye dayanıyor olması. Bittiği zaman insanın içi bir hoş oluyor. Üzülüp sevinmek arasında kalıyor insan.
10


default avatar
(5) -
filmi altyazı uyumsuzlugu yüzünden izleyemiyorum.Lütfen yarım edin.
Film 1.463.339.008 baytlik tek part olarak bulunuyor.Her yere baktım ama bir türlü uyumlu altyazıyı bulamadım.Sümüklü


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film