Giriş Kayıt
Yorumlar (8)
avatar
(4242) -
Ortada güzel bir intikam hikayesi var ancak basitlik ve mantıksız yerler gözüme oldukça battı. Aksiyon içinde drama kıvamı lezzetli olsa da istediğim şekilde değil. Yine de izlenmeyecek kadar kötü olduğu anlamına gelmez. Bir şansı hak ediyor ama büyük beklenti kurulmamalı.
6


avatar
(354) -
hong kong sinemasının 3 dev isminin yer aldığı tam bir cuma gecesi filmi..90 ve 2000'li yılların honk kong sinemasına hayranlığım olması sebebiyle çok objektif olamayacağım ancak üç usta için bile izlenir..donnie yen'i filmseverler İp man serisinden tanıyacaktır..simon yam ise pekçok hong kong filminde çeşitli rollerde oynamış usta bir oyuncu..sammo kam bohung ise herkesin vücuduna karşılık nasıl bu kadar çevik olduğunu şaşırdığı yine Ip Man serisinde de oynamış bir usta. çok düşünmeden, olaylara takılmadan klasik honk kong sineması polisiye aksiyonun tadını çıkarın..izleyiniz efendim..
8


default avatar
(13) -
Müthiş bir film bana göre, 2 dev oyuncu hatta 3 diyelim. Şişman olan yani Sammo Kam, jackie Chan nin abisi diye biliniyor ne kadar doğru bilmem. Film iyi vasat falan değil. 10/8
9


avatar
(587) -
Sürprizbozan: Göster
8


avatar
(811) -
İyi filim, aksiyon filim sevenler için.
8


avatar
(2066) -
Film, Donnie Yen'in finalde dövüşmesi üzerine ayarlandığı için diğer Donnie Yen filmlerine kıyasla vasat. Asıl ilginci şişman oyuncunun kendisinden beklenmedik bir dövüş çıkarması. Son sahne için izlenir. 6.


avatar
(898) -
Donnie Yen sanatında kendini aşmış bir oyuncu...Dövüş sahneleri çok güzel . Film oldukça başarılı .Uzakdoğu filmleri sevenler kaçırmasın. puanım: 6,5


default avatar
(8) -
İzlediğim en iyi dövüş yapımlarından biriydi. Donnie Yen gerçekten de büyük bir usta.
Ama filimde en çok Sammo Hung Kam'a hayran kaldım. O şişmanlıkta adam neler yapıyor. Gülücük Kesinlikle izlemenizi öneriyorum.
9


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film