Giriş Kayıt
Yorumlar (4)
avatar
(998) -
Film yokluğunda vakit geçirmek için izlenebilecek +18 sahnelerle desteklenmiş (gerçi filmin hakkını verememiş sahneler) izle-unut filmi. İzlerken 9 Songs filmi aklıma geldi, bu film 9 Songs'tan daha yumuşak sahnlere sahip.
6


avatar
(178) -
Yönetmen film hakkında şöyle bir açıklama yapmış; “Çiftimiz dünyadaki birçok çiftin cinselliğini ve birbirinden kopukluğunu temsil ediyor. Film, bütün samimiyetiyle gençliğin cinsel hayatının röntgenini çekiyor sanki; onu tüm güzelliği ve yalnızlığıyla gözler önüne seriyor.” Tabi biz Türkiyede yaşayan bir vatandaş olarak bu kalıbın içerisine ne kadar gireriz tartışılır ama yabancılaşma olayı gerçekten doğru. Sadece ilk gecelik ilişkilerde yaşanan bu yabancılık değil uzun süreli ilişkilerde de yaşanan yabancılaşmaya da film ışık tutuyor diyebiliriz.
""Alıntıdır ""


default avatar
(6) -
Bildiğin konulu seks filmi yow yow Şok Ama bennn


default avatar
(1457) -
Yatak sohbetleri üzerine bir film. Aslında işlediği konu önemli. Ama yatak olayı o kadar ön planda ki konusundan başka şeylere odaklanıyorsunuz. Bu da filmin kalitesini düşürüyor. Oysa ki iki kişilik bu performans hiç de fena sayılmaz. İyi seyirler.

Matias Bize bu konu üzerine kafa yormuş bir isim.  Elindeki iki oyuncu da sinema piyasasında pek tutunamamış isimler. Oyunculuklar fena sayılmaz. Bir deneyin. Saygılarımla…
5


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film