Giriş Kayıt

It's Always Sunny in Philadelphia (2005–) Yorumlar


Tv Dizisi

En çok beğenilen yorumlar
avatar
(63) -
absürt komedi sevenler için en iyi dizi. inanılmaz karaktersiz, muhteşem komik.. gülerek ölmek istiyorsanız seçiminiz bu olmalı.
9


avatar
(71) -
izlediğim en iyi komedi dizisi diyebilirim. charlie favori karakterim Çok Mutlu . çeviren arkadaşlara teşekkür ederim
8


default avatar
(1) -
en iyi absürt komedilerden


Yorumlar (37)
default avatar
(6) -
The Office, Seinfeld, Brooklyn Nine-Nine, Shameless sevenler bunu da sever. The Office ve Seinfeld ile birlikte birden çok kez başlayıp bitirdiğim dizilerden biridir. Efsanedir.
10


avatar
(242) -
İlk 3 bölümü izledim pek bana hitap etmedi. Herkes, her bölümde güldüğünü, çok komik olduğunu vs yazmış ama 1 sahne hariç bende tebessüm bile yaratmadı. Tek amacım gülmek de değildi ama dizi çok sıradan geldi gözüme. Devam edemedim.
6


avatar
(3) -
Son birkaç sezonda eski çizgisini bozsa da şimdiye kadar izlediğim en komik dizilerden biri. 15. sezon onayını da aldı. Umarım sonsuza kadar devam eder.
10


avatar
(123) -
Sürprizbozan: Göster
(13.sezon 01.bölüm için)
10


default avatar
(78) -
14.sezon çok iyiydi, geçtiğimiz sezon bazen isabet bazen ıska şeklinde geçiyordu. Bunlar kendilerinden başka hiçbir şeyi önemsemeyen, bencil ve umursamaz insanlar o yüzden geçen sezonun bazı bölümlerindeki sevgi kelebeği halleri mac'in gayliğini kabullenmeleri tarzı bölümleri dizinin havasına ve ofansif komedi anlayışına uymadığı kanısındayım. Bu arada 14.Sezonun son bölümü öyle bir gidişatı vardı ki habersiz final yapıyorlar sandım. Böyle devam edecekse 20'yi görürler. Gülücük sezon puanım 9/10
8


avatar
(8407) -
Sırf sondaki dans şovu için bile izlenir. İnanılmaz etkilendim, bu dizide böyle birşeyi ilk defa görüyorum ama harika olmuş. Bu dizi için bence en güzel laf, saçmalığın en güzel hali gibi olması... 10. Bölüm olacaktı, yanlış işaretlemişim!
(13.sezon 13.bölüm için)


default avatar
(42) -
13.sezon 10.bölüm son sahne
Sürprizbozan: Göster
Bu diziyi, herkese sallayan, aşırı offensive ve iğrenç insanlar olduğu için izliyordum ama bu sahne beni gerçekten duygusallaştırdı.
10


avatar
(415) -
Yeni sezon açıkçası çok iyi başlamadı. Hele ki erkeklerin olmadığı üçüncü bölüm belki de dizinin şu ana kadar izlediğim en kötü bölümüydü. İlk iki bölümün sıradanlığı ve üçüncü bölümün eksiklikleri yüzünden tam da umudumu kaybetmişken dördüncü bölüm bir anda ivmeyi tepeye kadar çıkardı. Sanki ilk sezonları izliyor gibi hissettim bir an olsun.
Seminer fikri gerçekten güzeldi. Her karaktere ayrı bir yoğunlaşılmış. Her birinin kötü hareketleri yüzüne vurulurken yaşadıkları o stres aşırı güzeldi. En güldüğüm kısım ise Dennis'in bu tarz olayların yanlışlığını değil de nasıl yakalanmadan yapacaklarını anlattığı kısımlardı. Ayrıca gayet doğru tespitleri vardı. İyi görünümlü birinin yaptığı iltifat ile Cricket gibi bir karakterin aynı şekilde yaptığı iltifatın nasıl farklı sonuçlar doğurduğu kısmı gerçekten pek zekiceydi. Hak vermedim değil o kısımda.
Kötü başlasa da 13. sezon bir şekilde toparladı. Umarım aynı şekilde devam eder. Özlemişim hepsini.
(13.sezon 04.bölüm için)
10


avatar
(415) -
6 sezondur izliyorum gülmediğim bir bölüm bile yok.
10


avatar
(176) -
diziye başladım 3 bölüm izledim berbat dedim bıraktım

birkaç yıl sonra tekrar şans vereyim dedim 3 sezon dayanabildim gene bıraktım

geçen hafta birdaha başladım ve tüm sezonlar bir hafta gibi bir sürede bitti ve gerçekten öyle eğlenceli bir diziymiş ki dedim. Bu diziye klasik sitcomlar gibi bakmayacaksınız ikinci olarak 25 yaşındayım 5 sene önce berbat dediğim dizi şuan bana süper geliyorsa bazı şeylerin yaşla ve kültürle de ilgisi var demektir.
10


default avatar
(1) -
Yıllardır izleme listesinde tutup birkaç hafta önce başladığım dizi. Friends dizisini 3 kez bitirdikten sonra başlayabildim. İlk 2 sezon pek ısınamadım fakat gittikçe ısındığım karakterlerini benimsediğim bir dizi olmaya başladı. Gözüme batan tek şeyi çok gereksiz bağırmaları Çok Mutlu
8


default avatar
(83) -
Dizideki oyuncuların gerçek hayatta birbirileriyle evlenmeleri ayrı güzel
10


default avatar
(83) -
HIMYM ,Friend ,The Big Bang Theory gibi dizileri izlemiş bitirmiş biri olarak yazıyorum. Sizi zorla güldürmeye çalışan saçma sapan gülme efekti yok. Dramda Romantizm de yok sadece Komedi var. Her bölümü ayrı komik 3 günde 3 sezon bitirdim ve 1 dakika bile sıkılmadım. Bu dizi kesinlikle izlediğim en komik dizi.
10


default avatar
(3) -
İkinci kez baştan başlıyorum vegerisini siz düşünün artık yani o derece diyorum
10


default avatar
(53) -
Absürt diziler arasında ve amerikan yönetim biçimini, yaşam tarzını ciddi şekilde eleştiren mükemmel bir komedi


default avatar
(3) -
Friends'ten sonra izlediğim en komik dizi. Ayrıca absürd sevenler için bulunmaz nimet Gülücük
10


default avatar
(49) -
çete dönüyor. Gülücük komedi fırtınası kaldığı yerden devam ediyor.
8


default avatar
(17) -
Charlie: Belkide dizideki en zeki insandır. Okuyamıyor ve yazmada ise çok ciddi problemleri var. Saplantılı bir şekilde ve hatta rahatsızlık seviyesinde garson kızdan uzak duramıyor. Kendi özel yapım çivili sopası ile fare öldürüyor. Her nerede izledi de etkisi altında kaldıysa kuş davaları konusunda kendisini uzman bir avukat olarak tanımlıyor. Frank'in ev arkadaşı ama evde özel bir ev haliyle, annesi ise neredeyse evine her girenle yatıyor.

Tüm bunların yanısıra koskoca bir müzikal yazıp yönetti. Çok iyi seviyede piyano çalıyor. Ve işin içine garson kız girince Cayote halt etsin yanında plan yapma konusunda.

Vee son olarak ise Garson kızla Charlie gerçek hayatta evlilermiş öğrendiğimde nedense çok sevindim Çok Mutlu Çok Mutlu

Vaktiniz varsa buyrun izleyin pişman olmayacaksınız
9


avatar
(8407) -
Rahatsız edici komedilerden... Beğenirseniz her bölümü çeker içine sizi ama ters etki yaparsa da çöp gibi gelir! Birkaç bölüm izleyip kendiniz karar verin ben her zaman izlerim bu ekibi! Benim favori dizilerimdendir.


avatar
(67) -
İlk iki sezonu izledim beğenmedim. bir sezon daha şans tanıdım ve 3. sezondan sonra sildim hepsini. Gerçekten güzel değil. Puanı bu kadar yüksek olmasa ilk sezondan sonra bırakırdım. Dizide sürekli bir kaos var ve komik de değil. 3 sezonda beni güldüren bölüm sayısı bir elin parmaklarını ya geçer ya geçmez. Kaosdan zevk alıyorsanızda gidin beyaz futbol izleyin Rasim Ozan Kütahyalı daha komik. Benim fikrim bu.
3

Cevaplar (3)
avatar
(1086) -
Dizi, izlemek istediğim diziler arasında fakat sizin yorumunuzdan çıkartabileceğim her ülkenin espri anlayışının farklı olduğu yönünde... Rasim Ozan abartılı "kahkahaları" ve eşi Nagehan Alçı da "eşşiz" yorumları ile tüylerimi diken diken eden tipler!


1
| Bildir
avatar
(67) -
Aslında yapmak istediğim benzetme dizide sıkça 3-4 karakterin birbirlerini dinlemeden aynı anda konuşarak yaptıkları tartışmalardı. Aynı olay beyaz futbol programında da sürekli oluyor. Çoğu kişi dizi için absürt komedi demiş. Evet dizide çokça absürtlük var ancak ben 3 sezonda komedi göremedim.
3


1
| Bildir
avatar
(1012) -
Aynısını yaptım silmeye varana kadar.O yoldan geçtim iki defa .Üçüncü sezonu aştım en son. Benim limit orda doldu.Herkes üçüncü sezondan sonra ,yok efendim dördüncü sezondan sonra müthiş oluyor diyor ya .Nasip olmadı daha bir deneme dördüncü sezona başlamak.Olursa bir gün yazarım yine.


1
| Bildir


‹ Önceki 1 2 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film