Giriş Kayıt
Yorumlar (7)
avatar
(2066) -
Bir yol filmi gibi başlayan, ancak sonra savaşın muktedirleri nasıl insanlıktan çıkarttığına, akıl almaz işkencelere, insanlık dışı zulme tanık olduğumuz bir film. Siyasal film olarak kalitesi bir yana, ağır bir dram. 8.


avatar
(124) -
Çok iyi bir belgesel..Mutlaka seyredin...insanın insana ettiğini görün!
9


avatar
(213) -
Guantanamo... Ölüme giden yol... İşkencenin dayanılmaz ağırlığı... Sessizce ölüme götürülen insanların mekanı... ABD'nin demokratik infaz belgesi... Daha pek çok şey söylenir bu ender yapım için...
9


default avatar
(81) -
iyi de küba nasıl olur da abd ye bole bır yer verir...baska bır ulkede açsa tamam da...küba degıstı sanırım..
8

Cevaplar (1)
avatar
(358) -
Mevzudan da anlaşılacağı gibi çıkarcı yönde değişmiş
Küba da!
8


1
| Bildir


avatar
(691) -

Amerika'nın siyasi politikalarını uygularken "insanlığı" nasıl göz ardı edebildiğini anlatmaya çalışan. Verdiği mesajlar ile alkışı hak eden başarılı bir belgesel-film diyebiliriz. Küba'daki Guantanamo tutukevinde dönen oyunları taraflı ve başarılı bir anlatımla aktarırken, müziklerine kulak kabartmanızı öneririm...Hukuk sistemi, adalet ve eşitlik gibi kavramların güçlü olanlarca kullanışını mesajında saklayan, oyunculukları ile, hikayesi ile izlemeniz gereken bir yapım.

8 / 10

8


default avatar
(53) -
Mutlaka seyredin Abd nin Afganistan ve Irak politikasını bölgeye ne şekilde barış getirdiğini çok daha iyi kavrayacaksınız.
8


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film