Giriş Kayıt

Büyük Hazine: Sırlar Kitabı (2007) Yorumlar


National Treasure: Book of Secrets

Yorumlar (12)
avatar
(4238) -
Indiana Jones ya da Da Vinci Şifresi filmlerini seviyorsanız muhtemelen bunu da az çok seveceksiniz. Bir bilmece bitiyor bir diğeri başlıyor ancak çözülme süresinin kısalığı hiç de inandırıcı değil. Yine de baştan sona durmak bilmeyen soru işareti ve aksiyonuyla sizleri büyüleyecek.
7


avatar
(6203) -
Kesinlikle ilk filmin gerisinde kalmakla beraber yine eğlenceli , keyifli olduğu gibi aksiyonu ve macerası da yeterli diyebilirim. Yalnız dikkatimi çeken yıllardır hiçbir tarihçinin çözemediği problemleri iki saniyede çözmesi biraz abartılı geldi.Bunun dışında bu tarz filmleri sevenlere tavsiye ederim..
7


avatar
(1234) -
ilk filmden sonra araya çok zaman koymadan izlerseniz daha çok keyif alırsınız. Devam filmi olarak başarılı.İlk film ayarında. Benden 6,5 puan ve tavsiye ederim.
7


default avatar
(27) -
Genelde bu tarz filmler ikincisinde bozar ama bu aynı şeklini koruyarak devam etmeyi başarmış. Oyuncu kadrosunun değişmemesi de bunda büyük bir etken. İki film için söyleyeceğim en önemli şey villainler gerçekten iyi oyunculardan seçilmiş ilk filmde Sean Bean bunda Ed Harris filmlerin kalitesini yükseltmiş diyebilirim. Indiana Johns'un bir alternatifi olarak zevkle seyredilebilecek bir seri.
7


default avatar
(1082) -
Bir filmin devam filmini izlemeden önce kimsenin aklındaki ilk soru ortaya çıkıyor, ilkinden daha mı iyi değil mi? Muhtemelen bu, ikinci bölümünün ilkinden daha iyi olduğu birkaç filmden biridir, ancak her yönüyle değil, daha komiktir, daha iyi bulmacalar ve gizemler vardır, daha fazla ülke ve yerlere ek olarak daha fazla karakter katmaktadır. Daha fazla alet edevat ve teknoloji aletleri, düşmanın haksız eylemleri vardır, hikaye aniden zayıf bir konuya sahip bir hazine avına dönüşür.
7


avatar
(614) -
İlkinin kalitesine yakın ama senaryo bir tık aşağıda kalmış. Yine de keyifle izlenir.
6


avatar
(1239) -
İlk serisi benim için eskimez bir filmdi. 2 serisi de aynı güzellikte ve devam ediyor. Bazen keşke filmin içinde olsam diye düşünmüyor değilim Gülücük
8


default avatar
(133) -
İlki kadar güzel değildi, ama yine de kendisini izletebiliyor. Çerezlik.
5


avatar
(2066) -
Biraz Indiana Jones biraz Martin Mystere karışımı macera filmi. Araştırmacı gazeteciliğin seyredilir örneklerinden! 7.


avatar
(1684) -
Birinciyi daha çok sevdim; bu kez olaylar biraz klişeye bağlanmış gidiş hattı ve sonunu tahmin etmek pekte zor olmuyor ama görsel efektler, hikayenin işlenişi ve iyi yedirilmiş olan gizem ile sürpriz unsurları filmin kalitesini arttırıyor.Herhalde Nicolas`ın son iyi filmi de buydu Sümüklü
7


avatar
(994) -
ilk filmdeki hızını kaybetmeden devamını getirmiştir. yine eğlenceli yine keyifli bir yapım.
8


avatar
(359) -
İkinci filmiyle dahada güzelleşen seri beklediğim gibi güzeldi ve sürüklemeyi başardı. Serinin devamını umarım bozulmadan getirirler.
8


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film