Giriş Kayıt
En çok beğenilen yorumlar
avatar
(543) -
Çok özel korku filmlerinden biri, yorum değil tavsiye yapmak istiyorum: İzleyin!...
8


avatar
(649) -
Konu değişik, sonu sürpriz.. Bence iyi bir yapım. Korku severler bu filmi sever diye düşünüyorum. Film boyunca devam eden fon müziği bile beni yeterince geriyor. Korku filmi konusunda çok tırsak biriyim ama şahsen filmi izledikten sonra 3 gün uyku problemi çektiğimi söyleyebilirim O neeee yakaladım


avatar
(164) -
Beni fazla korkutmadı. Daha çok gerilim tarzı bir filmdi ve kafada soru işaretleri bırakıyor. Ama plot twisti baya güzeldi. Güzeldi de filmin son 1 dakikasına kadar izlemek için değer mi bilmiyorum. Yine de bu filmi seven ve öneren bu kadar değerli yorumcu varsa bir izleyin derim. Belki benim göremediğim bir şey görüp seversiniz.
5


Yorumlar (44)
default avatar
(103) -
şu ana kadar izlediğim en iyi korku filmlerinden birisi -ki çok çok fazla izlemişimdir. filme dair söyleyebileceğim tek eksi başroldeki elemanın konsepte oranla biraz fazla süt oğlan kalması. daha güçlü bir oyunculuk olabilseydi keşke. onun dışında senaryo, çekimler, gizem unsurunun son ana kadar korunması gibi konularda özgün bir iş olduğunu düşünüyorum.
8


avatar
(1248) -
Normalde korku filmlerinin konusu çok sığ olur ama bu filmin senaryosu altı iyi doldurulmuş, dolu dolu bir senaryoydu. Film gerçekten sert başlıyor. James Wan burada farkını konuşturmuş. Genel itibarıyla korku ve gizem ögelerini iyi işleyen, kaliteli bir korku filmi olduğunu düşünüyorum. Türü sevenler için biçilmez kaftan. İyi seyirler.
7


avatar
(8404) -
Ürkütücü, geren anlar çokça mevcut! Küçükken TRT'de alacakaranlık kuşağında benzer bir film izlemiştim, o zamandan beri zaten bu tip kuklalar biraz gerer beni... Bazen sıkıcı anlar mevcut ama genel itibariyle izlenir bir yapım. İyi seyirler olsun.


default avatar
(20) -
Keyifle izlediğim bir korku filmiydi. Klasik korku filmlerinden öte bir yapım ve sonuna kadar sürükleyici.
7


avatar
(1330) -
Salt korku filmi olarak nitelemiyorum ben bu yapımı.... Filmde gerilim/korku harmanlaması gayet başarılı. Çoğunluk ise gerilimden yana. Zannımca bir gerilim filmi diyebilirim. Çok göz alıcı denilecek nitelikte bir oyunculuk gözlemlemedim, ancak akıcı ve sürükleyici bir hali var filmin. Göz açıp kapayıncaya kadar bitti. Müzikleri öven arkadaşlar olmuş, Türkçe dublajlı izlediğimden midir bilemiyorum ama benim kulaklarıma öyle etkileyici müzikler gelmedi açıkçası. Ancak rahatsız da olmadım. Sanki her malzemenin yeteri kadar katıldığı, kıvamı tutturulmuş bir yemek gibiydi diyebilirim film için. Daha iyisi de olabilir miydi? Elbette ancak ben bu haliyle oldukça beğendim. Korku ve gerilim sevenlere kesinlikle tavsiye ederim. Üstelik sürpriz bir sonu var. Ben şahsen tahmin edemedim. Tahmin ettiğini söyleyen arkadaşlara da -eğer doğru ise- kocaman bir aferin derim. Zira hem filmin gidişinden, hem de tahmin yoluyla öyle kolay çıkarılacak bir son değil kanımca. 7/10
7


default avatar
(395) -
Büyük bir umut ile izledim ama tatmin etmedi 3 puan
3


avatar
(348) -
Hani fragmanlarda reklam amaçlı yılın en korkunç filmi, gerilimi iliklerinize kadar hissedeceksiniz diye spot cümleler geçer ya. O işte bu film için geçerli bence.

Korku açısından belki pek korkmadık; ama muhteşem bir gerilim yaşadığımı hatırlıyorum özellikle filmin başında ve otel sahnesinde.
8


avatar
(907) -
Güzel bir korku filmiydi.Senaryosunda ara ara durgunluklar ve bazi yerlerde mantik hatasi vardi.Oyunculuklar bir hayli kötüydü fakat onun disinda film korku kategorisinde oldukça iyi bir film.Bol bol gerildim ve korktuğum sahneleri oldu.Kaliteli bir yapim.Korku filmi sevenlere tavsiye olunur.Bu filmi beğenenler için Anabelle filmini öneririm.Iyi seyirler.
9


avatar
(817) -
Konu farklı ancak hiç sarmadı. Sıkıldım hatta. Zamanınız bolsa izleyin. Daha iyisini beklerdim Wan abimizden Çok Mutlu
5


avatar
(164) -
Beni fazla korkutmadı. Daha çok gerilim tarzı bir filmdi ve kafada soru işaretleri bırakıyor. Ama plot twisti baya güzeldi. Güzeldi de filmin son 1 dakikasına kadar izlemek için değer mi bilmiyorum. Yine de bu filmi seven ve öneren bu kadar değerli yorumcu varsa bir izleyin derim. Belki benim göremediğim bir şey görüp seversiniz.
5


default avatar
(1) -
james wan ın korku gizem ve gerilim harikalarından biri demiyelim de güzel bir filmdi
7


avatar
(47) -
Filmi şimdi bitirdim. Uzun zamandır böylesine bir korku filmi izlememiştim. James Wan işini hakkıyla yapıyor diyebiliriz. Konusu farklı sonu ilginç gerilim hat safhada. Özellikle müzikler filme ayrı bir tat katmış korkuyu iliklerime kadar hissettim diyebilirim. Korku izleyecekler veya benim gibi bu türde izlenecek bir şey kalmadı diyenler için mutlaka izleyin derim. 8.4/10

Sürprizbozan: Göster


avatar
(206) -
Cok özgün bir film. Kesinlikle her zamanki korku gerilim filmlerinden demeyeceksiniz. Gerim gerim gerildim. Sonu ise kesinlikle bir sürprizdi
9


avatar
(1234) -
Korku gerilim sevenlere ilaç gibi gelecek bir film diyebilirim. 7 puan.
7


default avatar
(146) -
Yorumlara bakıp izledim .. övüldüğü gibi birşey yok sonu tahmin edinilebilir ... senaryo güzel oyunculuklar vasat korkutma unsurları vasat ... senaryo , müzik ve seslerin ağırlaşması filmi iyileştirmiş ... en fazla 6/10
6

Cevaplar (1)
default avatar
(26) -
Sürprizbozan: Göster


1
| Bildir


avatar
(1818) -
Türünün en iyileri arasında.

Korkusever kim varsa bu yapıma hayran kalacaktır. Bakın gerçekten diyorum bu yorumu. Onca yıldır korku filmi içinde başından sonuna kadar sizi kendine bağlayan çok az korku filmi yapılmıştır. Efsaneler arasına girecek türden hem de. Oyunculuk ve içinde saklanan gizem o kadar yerinde ki her an beklenti daha da iyi oluyor. Tabi siz yine de beklentiyi azaltarak başlayın sonra bana teşekkür edersiniz.

İyi seyirler.
Saygılar
8


avatar
(566) -
Çok başarılı bir yapım değil ama sırf süpriz sonu için bile izlenebilir.
6


default avatar
(9) -
Genelde korku filmlerinde 4 unsura dikkat ediyorum Gerilim, Sesler, Hikaye ve tabiki Korku. Gerilim olarak film izleyicileri gerim gerim gerdirmemiş ve tadında bırakmış diyebiliriz. Sesleri güzeldi fazla abartıya kaçılmamış hatta biraz eksik kalındığını söyleyebilirim. Hikayesi izlediğim korku filmlerinin hiçbirinde yoktu. Diğer filmler belki alıntı yapmış olabilirler bu filmden. Hikayesini çok beğendiğimi söyleyebilirim. Korkutması gayet iyiydi birkaç kez tırstım hatta. Tadında bırakılmış sahneler vardı. Genel olarak tüm türlerin tadı kaçırılmamış güzel bir korku filmiydi.
10


avatar
(19) -
parlak bir son dışında çok bişey vaat etmiyor. büyük beklentiye girmeden izlenmeli.
6


avatar
(69) -
bi an ben bile çığlık atacaktım nerdeyse o kadar kaptırmışım... çok kaliteli bi yapım kesinlikle tavsiye ediyorum... sadece izleyin
10


‹ Önceki 1 2 3 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film