Giriş Kayıt

Ölüm Şarkısı (2006) Yorumlar


The Kovak Box

Yorumlar (5)
avatar
(4239) -
Timothy Hutton'un oyunculuğuna diyecek bir lafımız yok ancak hikaye git gide sığ bir hale gelirken gizem öğesinin yeteri kadar germemesi ve şaşırtmaması filmin en büyük handikabı. Daha iyi olabilme potansiyeli yüksek ancak hayal edilen yapılan arasında ciddi bir fark var. Yine de ilginç konusuyla anınıza güzellik katabilir.
6


avatar
(543) -
Timothy Hutton'un eşsiz oyunculuğuyla güzel bir gerilim filmi, üstelik etkileyici bir fona sahip. Filmde izlemiş olduğum Mallorca beni büyüledi ve ömrümde ölmeden muhakkak bu adayı görmek istiyorum. "The Good Life" filminde Goya ödülü kazanan Lucia Jimenez'e dikkat. Gizemler, sürprizler ve bilim kurgu adına son zamanlarda en beğendiğim filmdir.
9

Cevaplar (1)
avatar
(13) -
ben filmide syrettim Mallorcayı da gördüm çok güzel
10


2
| Bildir


avatar
(104) -
Film inanılmaz değil, zaman zaman mantık hataları da var ama ilgi çekici ve izlenmeye değer olduğu için, tek CD'lik olan aAF sürümüne JBL'in gönderdiği "23.976 fps GENEL" altyazıyı senkronize etmeye çalışıyorum. Zaman kodları o sürüme hiç uymadığı için satır satır ayarlanmak zorunda. %70 kadarını düzenledim Çok Mutlu
7


avatar
(266) -
1Cd lik olanın da, 23,976 fps sini paylaşabilir misiniz acaba ? ben yapmayı bilmiyorum ya da varolan 25fps yi 23,976 a senkronlayacak bir arkadaş var mı ?


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film