Giriş Kayıt

Koyu Laci Siyaha Yakın (2006) Yorumlar


Azuloscurocasinegro

Yorumlar (9)
avatar
(2674) -
Değişik bir konusu var, aile dramı gibi dursa da sınıflar arası ayrımdan, hedeflere ulaşma çabasına kadar bir sürü konu içeriyor. +18 görüntüler olduğunu hatırlatmak isterim.
6


avatar
(152) -
Harika bir seneryo bu kadar harika olmasının sebebi ise kalıpların dışına çıkmış olması" American Beauty" havası hissettiriyor gibi olsada yinede kendine has müzikleriyle ondan ayrışıyor, tavsiye ederim izleyin. Doğru insanın sizin karşınıza nasıl ve hangi şartlar altında karşınıza çıkacağını asla tahmin edilemeyeceğine dair harika bir hikaye sunuyor. güzel bir ispanyol sineması..
8


avatar
(1723) -
sert bir drama olmuş...tek kişinin etrafında bir olay örgüsü...değişik bir havası vardı...oyunculuklar iyiydi...hikaye eli yüzü düzgün...tam festival filmi...çok mu iyi değil...vasat mı hayır...tarz meselesi...
7


avatar
(59) -
İspanyol sinemasının kendine has yorumunu ortaya koyduğu; sınıf ve cinsel temaların varlığının sorgulandığı bir film. Jorge'nin içinde bulunduğu koşulları değiştirmeye çalışırken kendisinden istenilen sorumluluğun altında yaşamına yön verme mücadelesini merak ve hevesle izleyeceğiz.
7


avatar
(2674) -
Değişik bir konusu var, aile dramı gibi dursa da sınıflar arası ayrımdan, hedeflere ulaşma çabasına kadar bir sürü konu içeriyor.

+18 görüntüler olduğunu hatırlatmak isterim. 10/6,5
6


avatar
(678) -
fenadeğiliyiyeyakın

Bazen kendi kendimize bile söyleyemediğimiz şeyleri bir bakarsınız herkese itiraf etmeye başlarız. Önemli olan bunun için birisinin ya da bir şeyin bizi biraz iteklemesi boşluğa doğru, gerisi zaten gelir.
İşlediği konular ve işleyiş tarzı olarak hayli cesur bir film. Dediğim gibi bazı şeyleri itiraf etmek kabullenmek zordur. Bu filmide kabul etmek zor.
7


default avatar
(22) -
harika müzikleri ve konusu olan bir film izlenmeli ...


default avatar
(71) -
Favori filmlerimden
9


avatar
(1072) -
Bir taraftan sınıf farklılıkları ve cinsel tercihlerin insan yaşamı üzerindeki etkileri anlatılırken, diğer taraftan ağlanacak hale gülümsetebilmeyi başaran hoş seyirlik...
7,5/10
8


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film