Giriş Kayıt
Yorumlar (21)
default avatar
(138) -
Film genel hatlarıyla iyi idi. Aralarda tempo biraz düşse de izlenebilir. Fırsat verip izleyebilirsiniz.
7


avatar
(1234) -
3 filmin içinde en iyisi hala Oldeuboi bence. En iyisi derken soluksuz izlemekten bahsediyorum. Yoksa hepsin birinci sınıf. Bu filmde de biraz aksiyon biraz daha gerilim beklerdim.
Uzun lafın kısası tavsiye ediyorum . 7 puan.


avatar
(1723) -
oldboy'dan geride...anlatımı yine farklı,kamera açıları yine yönetmene özgü...yer yer gerildim,üzüldüm,şoke oldum,finale yakın başka bir sürprizle karşılaşmak daha bir şoke ediciydi...3lemenin en temposuzu bu ama...zaman zaman temposuzluktan sıkılabilirsiniz,finale kadar sabredin bence...
7


default avatar
(8) -
Kesinlikle vakit ayırıp izlenebilecek türden bir film değil. Oldeuboi nerdee, bu film nerede?! Gereksiz uzun ve saçma buldum
Sürprizbozan: Göster
Seri filmidir diyerek ve zamanım var izlesem bir şey kaybetmem diyenler izleyebilir ama kayda değer bir şey istiyorsanız bu filmi pas geçin derim.
3


avatar
(35) -
Güzel film akıcı. kurgu güzel .. 10 üzerinden 7
5


avatar
(258) -
Paganini ve Vivaldi eşliğinde intikam... Müziklerin harika kullanımı, yönetmenin en iyi yönetmenliği senaryonun etkileyiciliğine rağmen filmde eksik bir şeyler var. Başrolün performansı mı desem background eksikliği mi desem bilmiyorum ama bi oldboy olabilecekken potansiyelinin tamamına erişememiş gibi geldi bana. Ya da oldboy kadar bi film beklediğim için hafif bir hayal kırıklığı oluştuğundan da böyle söylüyo olabilirim. Ama neticede film iyi film
7


avatar
(41) -
Ben hayatımda böyle bir psikopat filmi izlemedim Baygın
9


avatar
(353) -
pek çokları gibi chan wook park'ın ilk olarak oldboy'unu izlediğim için intikam serisini merak ettim...oldboy müthiş bir intikam öyküsüydü...bu filmde de aynı beklenti içine girdim...ancak biraz hayal kırıkılığına uğradım...olay akışı ilk başlarda çok komplike ve büyük olayların yaşanacağı hissiyatı veriyordu...tam olarak bunu karşılayamadı...sahne çekimleri şiir gibi...min shik choi üstadın oyunculuğuna fazla yer kalmamış...güney kore filmlerinde alışık olduğumuz şiddetin çok az bir dozu var diğer filmlere göre...sonuç olarak milyon tane hollywood filminden çok daha güzel...görsellik,müzikler,oyunculuklar,mekanlar...izleyiniz....
Sürprizbozan: Göster
8


default avatar
(40) -
gayet güzel bir filmdi
Sürprizbozan: Göster
8


avatar
(811) -
Gayet başarılı bir filim olmuş.
Konu ustalıkla işlenmiş, çekimler de çok iyi.
Tavsiye ederim.
7


avatar
(47) -
İntikam serisi için yetersiz bir senaryo olmuş.Ama her zamanki kore kalitesi var filmde.7\10
7


avatar
(3699) -
Konu olarak muhteşemdi ama filmde bazı sahneler çok uzatıldığı için zaman zaman sıkıldım. Final tam beklediğim gibiydi. Uzun zaman önce seyretmem gerektiğini ve çok geç kaldığımı düşünüyorum.

Seyretmenizi tavsiye ediyorum. İyi seyirler..
6


avatar
(2066) -
Bu Chan-wook Park hakikaten sinemacı. Film yapıyor ve izlettiriyor. Oyunculuk, sinema teknikleri ve müziğin kullanılışı etkileyici. Tabii kusuru şu: şiddeti alabildiğine abartıyor, adeta Sam Peckinpah'ın Kore şubesi. Bir de yönetmenin intikam üzerine yaptığı üç filmde de gereksiz müstehcenlik var. Ben "Haklı intikam"daki süpriz son dolayısıyla üçlemenin en iyisi olduğu kanısındayım. Old Boy'da da şaşırtıcı son var, ama bunun kadar değil. İntikam Meleği'ndeki son sahneleri birçok kanlı gerilim filmlerinde görmüştük, ama burada çok farklı. Sonuçta bu yönetmenin her filmi izlenir, dili basit ve sinema keyfi veriyor.


avatar
(72) -
bana biraz ağır geldi ama müthiş bir film
10


avatar
(47) -
İntikam üçlemesinin görsellik açısından en dolu filmi. Chan-wook Park, inanılmaz bir hayal gücüne sahip. Enfes bir anlatımla intikam üçlemesini çok şık bitirmiş. Kore sinemasının en özgün ve başarılı örneklerinden.
7


avatar
(1072) -
Klasik şekilde filmi giriş, gelişme, sonuç şeklinde üç bölüme ayırırsak; Girişte, intikam temalı filmde bu bazı kişilerin karakter tahlilleri yapılıyor ve bu kişilerin önemli rol alacakları beklentisi yaratılıyor.
Gelişme bölümünde girişin yarattığı beklenti karşılanamıyor ya da geçiştiriliyor gibi diyebiliriz
Sonuç bölümü ise, girişte betimlenen kişiler rol alacak diye beklenirken konuyu farklı bir boyuta taşıyarak çarpıcı şekilde bitiyor.
Üç bölüm arasındaki kopukluk yada uyumsuzluğa karşın, müziğin de olağanüstü kullanımıyla seyir zevki yüksek bir film var karşımızda.
7


avatar
(574) -
İntikam üçlemesinin sonuncusu, Bu sefer sahnede bir kadın var. Onun intikamına şahit olacağız ama yalnız değiliz, fon da vivaldi var. Bana en iyi soundtrack dediklerinde hiç kuşkusuz Sympathy For Lady Vengeance dediğim. Her zaman mp3 playerde bulundurduğum ender albumlerden biridir.

Bu sefer intikamımızı klasik muzik eşliğinde sakiin sakiiin... yavaaaşş yavaaaş. alıyoruz. Filminde bahsetmek istediği şey gibi. Soğutarak yiyoruz yemeğimiz.
9


avatar
(705) -
Yönetmen Chan Wook Park'ın " İntikam Temalı " 3 filmi arasında kuşkusuz birçok sinemasever için 2.film Oldboy'un yeri apayrı.

İlk film Sympathy for Mr.Vengeance'i ise şahsen beğenmemiştim, fazlasıyla abartılan bunalım bir filmdi bana göre.

Serinin 3.filmi olan Lady Vengeance ise gerçekten en az Oldboy kadar güzel olduğunu düşünüyorum.

Senaryonun izleyiciye olan etkisini artırmak için kamera çekim tekniği olsun, görsel efektler olsun her türlü sinematografik öğe başarıyla uygulanmış.
Oyuncu performansları doruklarda, özellikle başroldeki bayan oyuncu oynamamış resmen yaşamış rolünü.
Müzikleri de filmin niteliği ile gayet güzel uyum sağlamıştı.

Bu arada bu serideki hiçbir filmi izlememiş arkadaşlar için bir dipnot düşmekte fayda var;
" İntikam Serisi " derken filmlerin birbirleriyle bağlantısı bulunmuyor. Sadece içerik olarak aynı, fakat birbirinden farklı hikayelere sahip 3 film
İlk 2 filmi izlemeyen arkadaşlar sadece bu filmi izlemek isterlerse rahatlıkla seyredebilirler
8


avatar
(120) -
şöyle bir sıralama yaparsak:
1 OLDEUBOI (muhteşem ötesi bir film)
2 Boksuneun naui geot (oldboy kadar olmasa da güzel film)
3 Boksuneun naui geot (güzel olmasına rağmen diğer iki filmin kalite olarak gerisinde)
7

Cevaplar (1)
avatar
(120) -
çok özür dilerim iki numara da "Chinjeolhan geumjassi" olması gerekiyordu, 2 ve 3 numaraya yanlışlıkla aynı filmi koymuşum efendim...
7


5
| Bildir


default avatar
(81) -
oldboy kadar olmasa da Chan-wook Park yine konuşturmuş klasını...Başroldeki aktris Yeong-ae Lee nin sade güzelliği ve başarılı oyunculuğu için bile izlenmelidir..
8


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film