Giriş Kayıt

Küçük Gün Işığım (2006) Yorumlar


Little Miss Sunshine

En çok beğenilen yorumlar
default avatar
(327) -
Sırf son sahne için bile izlenebilecek filmler vardır ya iş öyle bir film. Konusu daha önce işlenmemiş, aşırı komedi olmasa da yeterince güldüren, değişik bir aile yapısını ele alan, ufacık tefecik içi dolu turşucuk bir film. Vaktiniz varsa kaçırmamanızı öneririm.
8


avatar
(359) -
Film bir araba yolculuğunda geçen olayları ele alıyor. Ergenlik döneminde olan garip bir genç, zeki bir kız, intihara meyilli bir adam, ailenin dertlerinden bunalmış bir anne ve hayalperest bir baba bu araba yolculuğunda hepsini az çok tanıma fırsatınız oluyor tavsiye ederim aile yapısına değişik bir bakış atmış sıkılmadan izleyebilirsiniz.
8


avatar
(12) -
Filmin final sahnesi gerçekten müthiş izlemeyenlere siddetle önerilir Heyoo
8


Yorumlar (46)
default avatar
(140) -
Kucuklugunuzu hatirlayin. ılkokula gittiginiz veya ortaokula girdiginiz ilk yillari. Hani bazen kendinizi hic bilmediginiz bir dunya'da hissettiginiz zamanlar. Dunya her gun yeniden acan cicek gibi ama size her gun farkli geldigi zamanlar. Okulda, cevrenizde, mahallenizde, akrabalariniz arasinda kendinizi koseye sıkısmis, karanlik bir magarada hissettiginiz zamanlar. ıste o anlarda birden karsiniza birisi cikar. Bir akrabaniz veya bir komsu amcaniz, komsu teyzeniz. Veya bir amca, dayi, hala... Sizi o karanlik magaradan cekip cikarir, gece gordugunuz kabustan disariya bir pencere acar ve mavi-beyaz gokyuzune cikarir. ıste onlardan ve o anlardan biri "little mis sunshine" dir.
9


default avatar
(26) -
20dk zor dayandım, karakterler hiç ilgi çekici değil, sıkıcı ve komik olmayan diyaloglar. Oyunculuklar da sıradan ,Nasıl olur da böyle uçan kaçan yorumlar oluyor aklım almıyor, her seferinde bu siteden yorumlara bakaraz film seçme gafletine düşüyorum. Benim gibi yorucu bir günün sonunda, çocuğunuz da uyuduğu zaman eşinizle birlikte geriye size çok değerli 2-3 saatiniz kalmışsa bu filmi açmayın boşuna ama örneğin üniversite öğrencisisiniz okuldan döndünüz gece yatana kadar öldürecek çok zamanınız varsa izleyebilirsiniz.
2


default avatar
(138) -
Bittiğinde insanın yüzünde tebessüm bırakan filmlerden biri. Amerikan aile yaşantısının nasıl olduğunu, aile üyelerinin birbirleri ile ilişkilerini gerçek kesitler üzerinden inceleyen ve de başarısızlığın aslında çokta önemli olmadığını anlatmaya çalışan bir film. Özellikle sonda yer alan dans sahnesinde ailenin biz istediğimiz gibi takılırız sizlerin düşünceleri ve yargıları umrumuzda değil dansı çok etkileyiciydi. Benim beğendim yapımlardan oldu. Eğer moraliniz bozuksa biraz motive olmak istiyorsanız izlemenizi tavsiye ederim.
Sürprizbozan: Göster
7


avatar
(1723) -
oldum olası amerikan espri tarzından haz etmedim, durum komedisi tadında bana hitap etmiyor, vasat bir yol hikayesi izledim, çarpıcı bulmadım açıkçası, komedi meraklıları buyursun...
6


avatar
(6203) -
Çok eğlenceli ,keyifli, içten, şahane hemen ,hemen her sahnesinde yüzümden gülümsemeyi eksik etmeyen ailenin ne kadar önemli olduğunu anlatan zekice yazılmış bir senaryo, çok başarılı oyuncular, iyi bir kurgu, güzel kareler ve kaliteli bir film...
8


avatar
(511) -
Senaryonun işlenişiyle olsun. Karakterleriyle olsun. Filmi gerçekten yapabildikleri kadar ilginç yapmışlar. Filme başlamadan önce izlemeye hevesiniz olmasa bile filmin ilk 10 dakikasını gördükten sonra devamını görmek istiyorsunuz. 21 Jump Street gibi filmlerde olan mizahı bu filmde görürsünüz diye korkuyorsanız hiç endişelenmeyin gerçekten zeki bir mizah vardı. Gerçekten görmenize değecek bir mizah ve senaryo var.
7


default avatar
(5) -
çok eğlenceli.şahane filmdir
9


avatar
(164) -
Çok farklı karakterleri bir araya getiren ve sıcaklığını ilk dakikasından itibaren seyirciye aktarabilen hoş bir yapım olmuş.Film bittiğinde keyifli vakit geçirdiğinizi anlayacaksınız diye umuyorum.
8


avatar
(741) -
tum oyunculara ek bence minübüs de oyuncu sayılır bu filmde... en komik sahnelerde minübüs vardı.. dans sahnesi tam 12 den vuruyor.. hiç beklememiştim açıkçası
6


avatar
(1418) -
2 Oscar ödül sahibi çok şirin bir aile – yol filmi .

Sürprizbozan: Göster


Bu güzel filmi seyretmenizi içtenlikle tavsiye ederim. Her yaştan sinemaseverin beğeni ile izleyeceğine eminim.

Her zaman rolünü çok iyi oynayan Steve Carell homo tiplemesi ile çok güldürüyor.

Filmdeki çılgın dede Alan Arkin, 2007 yılında bu performansı ile en iyi yardımcı erkek oyuncu Oscar ödülünü aldı. Film ayrıca En İyi Özgün Senaryo Oscar ödülüne de layık görüldü.

Küçük Gün Işığım filminin çeşitli festivallerden kazandığı 47 ödülü ve 52 adaylığı filmin ne kadar beğenildiğini gösteriyor.

Filmin çekimleri 30 günde Arizona ve Güney California ‘da yapılmış.
8


avatar
(70) -
Komedi ya da komik filmleri çok sevmem. Ama bu farklı bir filmdi. İyi ki izlemişim. İnanılmaz komik, duygusal ve eğlenceli bir filmdi. Acizane 10/8
8


default avatar
(83) -
Bu filmi tanımlamak için kullanacağım tek kelime "tatlı"dır. İşte öyle bir film...
8


avatar
(80) -
Beğenmedim belki yüksek beklenti içinde olduğum içindir. Ama sanmam film kötüydü.komedi hiç yoktu...
1


default avatar
(4) -
İnsanların hayatı bir yarışma gibi gördüğü günümüz dünyasını çok iyi yansıtıyor.
9


avatar
(155) -
True Romance filminin finalinde; erkek başrolünde oynayan eleman, uyuşturucu alışverişi yapacağı film yapımcısıyla muhabbet ederken bazı beğendiği filmler için ''işte ben buna film derim'' manasına gelen ''this is fucking movie'' cümlesini sıralıyordu arka arkaya.

Aynı şekilde ben de bu film için aynısını söylüyorum: THIS IS FUCKING MOVIE!
9


default avatar
(20) -
nezamandır böyle eğlenceli bi film izlememiştim gerçekten harika bi film tavsiye ederim arkadaşlar film 10 numara 5 yıldız akıyor puanım 9/10


default avatar
(125) -
bu filmde patlayan binalar yok ,silahla dans eden insanlar yok, süper model gibi görünen kadın ve erkekler yok. hani "hayatın içinden" dedikleri o klasik tabirin karşılığı gibi bir film. ve ben yıllardan beri kaç defa izledim saymadım Çok Mutlu
10

Cevaplar (1)
default avatar
(101) -
kesinlikle gerçek hayat kesitleri gibi olan yapımlar kendini hem izlettiriyor hem de insanın içine sıcacık duygular katıyor Gülücük


1
| Bildir


default avatar
(151) -
Çok güzel abi izleyin mutlaka ....


avatar
(268) -
Çok beğendim... Çok!

Absürt komedi unsurlarıyla dolu, derin, düşündürücü... Puanının ve ödülünün hakkını veriyor, hiç şüphesiz.

Aile olmanın yolunu biraz dolambaçlı yollardan öğreniyorlar, tek zorluğu bu. "Total Losers"lardan, baştan ayağa mağluplardan oluşturulmuş bir aile, böylesi zorlukları yaşamayan ailelere, annelere-babalara biraz ters yoldan, ters doğrultudan, içinde oldukları güzelliğin ne denli kıymetli olduğunu hatırlatır ve öğretirse bu puanı hak eder elbet!

Ya da popüler kültürün onay verdiği her şeye vizesiz geçit hakkını tanıyan ama bir adım sonrasını gördüğünde de tepkisini ortaya koyan insanların ruh halindeki, mantıklarındaki saçmalığı biraz zorlu bir doğrultudan da olsa anlatırsa bir film, ödülü hak eder elbet!

Çok profesyonelce ve zekice hazırlanmıştı. Alkış Alkış!!!
8


avatar
(1818) -
En sıcak saçma ailesi...

İlginç bir film değil yani bu tarz aile filmleri çok kez işlendi. Yani tipik bir aile filmi. Tabi o filmlerde de olduğu gibi bu filmi de beğeneceksiniz. Küçük kızın dansı ve o dansa tepki veren o adamın aslında o an çok saçma bir şekilde sübyancılık yapıldığını da demeden geçemeyeceğim. Biraz fazla ohaaa abi ne öyle küçük kızın üzerinden bu tarz filmlere karşı olmalısınız sinema bu, herkes izleyecek dedirten sahnesi olduğunu da bilin. Yoksa güzel bir film. Özellikle arabanın modeli.
7


‹ Önceki 1 2 3 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film