Giriş Kayıt
Yorumlar (8)
avatar
(8408) -
Dram filminden hoşlananlar için muhteşem bir öneri!... İyi bir aşçının yemeği nasıl fark yaratıyorsa, iyi oyuncuların filminin tadı da bir başka oluyor. Şiddetle tavsiye ederim.


avatar
(71) -
Hayatımın en özel bir filmi. Sigourney weaver alan rickman ve emily hampshire o kadar üst düzeyler ki oynamamışlar yaşamışlar diyeceğim ama yaşansa bile bu kadar mı güzel yaşanır. Ne zaman izlesem ağladığım bir sahne var spoiler olur yazamıyorum. Neden bu kadar özel bu film benim için onu da çözemedim. Ne zaman sorulsa en sevdiğin film diye hep snow cake derim.
10


avatar
(715) -
Sigourney Weaver' ın harika oyunculuğu ilke karlı-buzlu bir film olmasına rağmen içinizi ısıtacak,seyrettiğnize mutlu olacağınız bir film..İzleyin efendim..


avatar
(4241) -
Çok değişik ve enteresan bir konusu var. Hiç sıkmadan izlettirdi. Kar havası insanı büyülüyor. Sakin huzurlu bir filmdi.
7


avatar
(3699) -
Sabah sabah arşivimi karıştırırken karşıma çıkıverdi bu film.. İzlediğim o günlerde bende büyük bir etki bırakmıştı.. Özellikle çarpışma sahnesi.. Büyük bir beğeni ile izlediğim bu film dram yüklü ve anlamlı bir filmdir.. Ailece izlenebilir ve izlenmelidir diye düşünüyorum..

İyi seyirler.. yakaladım
6


default avatar
(82) -
"Geçmiş bir anıdır, gelecekse bir hayal, gerçekten yaşadığımız sadece şu andır."
( Snow Cake )
veeee
işte en iyisi:

"Bana sıkıca sarıl ama dokunma..." ( Snow Cake)

Linda karakterinde olan Sigourney Weaver a oscar verilmeliydi...Arşivime de eklemiş bulunmaktayım...


avatar
(767) -
Senaryosu ve oyunculuklarıyla iyi bir yapım. Özlellikle Otizm ilginizi çekiyorsa Sigourney Weaver taktire şayan oyunculuğuyla bir otistği canlandırmış. Carrie-Ann Moss'u da yabana atmamak gerek. MUTLAKA İZLENMELİ!!!! Saygılar
7


avatar
(360) -
Bir trajedi ve sonrasında gelişen ilişkilerin konu edildiği etkileyici bir film.Filmin ana karakterlerinin başarısıda bu etkide büyük pay sahibi Sigourney Weaver oyunculuğu seyredilmeye değerdi.
8


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film