Giriş Kayıt
Yorumlar (4)
avatar
(1418) -
2005 Filistin/İsrail/Avrupa yapımı Vaat Edilen Cennet- Paradise Now, yabancı dilde oscar'a aday gösterilmiş , Filistin- İsrail sorununa değinen güzel mesajları olan barışçıl bir film.
Nablus'da yaşayan iki arkadaş, Tel Aviv'de patlatmak üzere canlı bomba olmak isterler. Bombaları vücutlarına sarılı olarak İsrail'e geçerler ama bombaları patlatamazlar. Savaş ile ilgili diyalogların bulunduğu iyi bir film. Bildiklerimizden fazlasını söylemiyor. Her iki tarafa da eşit bakıyor. Ben pek etkilenmedim. Dünyaya bir mesaj verilecekse , Filistin'e uygulanan ambargolardan, insanların çektiği zorluklardan da bahsedilmeliydi. Bence ne suya ne de sabuna dokunan bir film olmuş. Aksi olsa Oscar'a aday gösterilmezdi zaten. Barış mesajları bir işe yaradıysa ne ala.
6


avatar
(370) -
Bölge insanının içinde bulunduğu açmazı resmetmeye çalışmışlar. Örgütsüz ve düzensiz bir toplulukta işgal altında hayatını sürdürmeye çalışan sıradan insanların sıradan olmayan işler yapmak zorunda kalmalarının öyküsü bir anlamda.
6


default avatar
(1457) -
Beni sarmadı. Kısacası bu. Özel bir şeyler hissetmedim. Sadece konunun meraklılarına… Genel sinema izleyicisine uzak. Sadece ilgilisine türünden. Güzel niyetler besliyor ama kurgu ve işlenişi sıradan. Ama size hitap edebilir. Denemelisiniz. İyi seyirler.

İncelemeyeceğim çünkü yönetmeni de oyuncuları da tanımama rağmen özel bir performans yoktu.
5


avatar
(498) -
Konusu gereği çok ilgi çekici ve işlenişiyle çok etkileyici bir film. Ülkemizde çok ilgi görmedi ama izlemekte fayda var...
8


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film