Giriş Kayıt

Gizli Dosyalar: İnanmak İstiyorum (2008) Yorumlar


The X Files: I Want to Believe

Yorumlar (6)
default avatar
(43) -
amazon prime da tüm sezonlar yayınlanınca sırası ile seyretmeye başladım. daha önce tüm diziyi ve ilk filmi seyretmiştim. Bu film ve sonrasını seyretmemiştim. Evet x files tadı olmasa da mulder ve scully arasındaki o kimya yine aynı. Bazı dizi çifteri var Tatlı Sert: Emma Peel-John Steed, Mavi Ay Maddie Hayes-David Addison ilk klıma geliverenler. O aralarında ki kimya ile sizi büyülerler.Bence Scully ve Mulder da tv tarihinin en iyi çiftlerinden biri. Bu açıdan bakınca benim için geçer not alır bu film. İlk filmin yanına yaklaşamaz, hem fikirim.
Yapılmış en iyi bilim kurgu dizilerinden biri, aradan 25 yıla yakın zaman geçse de ve ben yıllar sonra tekrar seyretsem de aynı heyecanı hissettim. Tekrar izleyin bence ve oyunculuklar, senaryolar ile bu dönemkileri karşılaştırın. İyi seyirler
7


avatar
(2066) -
Dizi başarısını gösteremeyen filmlerden biri. Skali ve Molder artık ajan değil, ama yine bir olayı aydınlatmak için biraradalar. Gizemli olaylar, psişik rahip vs. Aksiyon filmin sonuna doğru. İzlenebilir vasat bir yapım. 5,5.


avatar
(44) -
Biz monster of the week beklemiyorduk bu film izlemeden önce. Sezon finalindeki o şok edici haberin devamıdır diye bekliyorduk. X-Files izleyicisini hayal kırıklıgına ugratan bir yapım. İzleyicisi olmayan içinse sıradan bi ajan filmi.
Keşke hiç çekmeseydiniz diyesim var.
6


avatar
(38) -
Dizisi çok güzel. İlk filmi de çok güzel ama bu film biraz klasik dedektif filmi gibi olmuş. X-Files tadı çok fazla yok.
1


default avatar
(4) -
The.X.Files-I.Want.To.Believe[2008]DvDrip-aXXo versiyonu icin ayarlama yapan birisi upload ederse cok sevinirim, ben beceremedim basindan senkronu tutturuyorum film ilerledikce bozuluyor.


avatar
(326) -
ufak eksikler olsa da gayet başarılı.


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film