Giriş Kayıt
Yorumlar (9)
default avatar
(101) -
1. Sezonu izledim. Karakterler oturmuş güzel bir dizi. Sevmediğim yanı inandırıcılık zayıf. Olaylar oldu bittiye geliyor. Weeds ismini duyunca aslında breaking Bad akla geliyor ama beklentiyi çok yükseltmeden izleyin7/10
6


avatar
(83) -
bu zamana kadar bıkmadan izlediğim cok başarılı oyunculara ve senaryoya sahip nadir dizilerden.nancy botwin. çok tatlı uçuk başka dizilerde rastlanmayacak kadar gerçek bir karakter.. bu dizideki insanlar sürekli sıç.p batırabiliyor ama devam da edebiliyordu... çok severek izledim .. ilk izlediğim dizilerdendi o yüzden bende hep yeri olacak
9


avatar
(67) -
Sonlara doğru 1-2 sezon sıkmaya başlamıştı ama son sezon toparladı. Özellikle final sahnesi çok iyiydi. Kendi rızasıyla biten dizilerin finallerindeki dramın tadı başka yerde yok zaten.
9


default avatar
(47) -
Herkesin dikkatini çekmeyecek, izlese de beğenilmeme olasılığı olan bir diziydi. Ancak ben çok beğendim, hatta bittiğine çok üzüldüm. Nancy Botwin'i kesinlikle hep hatırlayacağım.
8


avatar
(40) -
koca bi Weeds bitti ya , vay arkadaş! yow yow
yıllarca aklımda kalacak başarılı bir diziydi. Saygılar
9


avatar
(24) -
Bol ödüllü , eğlenceli ,karakterleri iyi işlenmiş daha uzun sürmesini temenni ettiğim bir dizi .Suç ve dram komediyle çok iyi karıştırlmış. Müzikleri de bir dizi için fazlasıyla iyi. seyretmeyenlere tavsiye ederim, çevirmen arkadaşlara da teşekkürler...


avatar
(767) -
Bağımlılık yapan dizilerim teker teker geliyor yeniden! Ne mutlu bi yaz! Heyoo
10

Cevaplar (1)
avatar
(767) -
Aynı ifadeye bu yıl da den den koyarak heyooo Gülücük
10


2
| Bildir


avatar
(359) -
Weeds, Amerikan Showtime televizyonun da yayınlanan bir komedi drama dizisidir. Weed'in Türkçe karşılığı Ot (uyuşturucu ot/marihuana) anlamına gelir.

Dizi, Agrestic adlı bir Amerikan kasabasında geçiyor. Nancy Botwin, eşini kaybedip 2 çocuğuyla birlikte dul kalmış bir kadındır. Hayatları dışarıdan çok normal gözükmektedir. Fakat Nancy Botwin, evini geçindirebilmek için bu normal ve masum gözüken hayatının arkasında marihuana satışı işine girer. Olaylar hem komik, hem de heyecanlı bir hal almaya başlar. Nancy, yaptığı bu illegal işle başına türlü türlü belalar açar.

Weeds, bir çok kez Emmy'e aday olmasına karşın kazanamamıştır. Bunun dışında bir "Golden Globe", iki "Satellite Awards" ödüllerini müzesine götürmüştür.
9


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film