Giriş Kayıt

Ölümcül Deney 3: İnsanlığın Sonu (2007) Yorumlar


Resident Evil: Extinction

Yorumlar (14)
default avatar
(1082) -
Serinin üçüncü filimi heyecan tüm hız devam ediyor, çöl fikri gerçekten harika olmuş, bu arada hangi filimde arabaları modifiye etmişlerdi garip garip silahlar camlara korkuluk bilgisayardan çıkmış gibilerdi.. Milla resmen sırtında taşıyor bu seriyi, farklı oyunculuklar var ama nafile.. Ben bu filmi de sevdim..
9


default avatar
(249) -
serinin en iyi filmi bir de 2010 yapımını çok beğendim tam bir zombi ortamı görsel şöleni Gülücük
8


avatar
(907) -
Serinin en kötü filmi.Beklentimin altında yer yer sıkıcı bir filmdi.Kamera çekimleri ve görsel efektler serinin her filminde aynı.Biraz değiştirilmesi gerek.Yer yer sıradan zombi filmiydi fakat yer yer de iyiydi.
8


avatar
(1248) -
Benim hoşuma gitti. Savaş sahneleri mükemmeldi. Çöl sahneleri biraz Mad Max'e benziyor ama bu daha önce. Umbrella şirketini her filmde biraz daha tanıtmış. Bence izlemelisiniz. (Milla Jovovich her zamanki gibi muazzam.)

7/10
7


avatar
(4241) -
Her filmin sonunda merak uyandıran ve acaba ne olacak? bizleri neler bekliyor ? dedirtecek kadar gizemi ve merakı koruyan iyi serilerden biri. Keşke dizisi olsa da izlesek dedirtiyor. Buda serinin diğer filmleri kadar iyi.
7


avatar
(173) -
Benim bildiğim kafadan vurunca ölürlerdi faka las vegastaki mavi üniformalı zombiler boğazını kesincede ölüyorlardı ilginç.


default avatar
(162) -
Bu kadar güzel senaryo konusunu ABARTI XMEN öğeleri ile süslemeleri,
berbat canavar modellemeleri,
berbat ötesi TÜRKÇE DUBLAJ bu filme puan kırmam da etken olmuştur.

Koca filmi devam ettirebilmek için yapılmış çok kötü bir devamın devam filmi.

Seriyi beğenenler mecburen izleyecekler aynen benim gibi.
6


avatar
(566) -
Bir devam filmi olarak,ilk iki filmin bence üstüne bişeyler koyarak ilerlemiş ve gerçekten güzel bir iş çıkarmış yapımcılar.Ben iki ve üçüncü bölümü çok seviyorum ama ikinci bölümü kasvetli ortamı açısından,üçüncü bölümüde bitmeyen aksiyon ve gerilim açısından seviyorum.Tabiki ikinci filmin benim için diğer bir güzelliği Jill karakteri Hehehehe Son olarak bu bölümler seri tavan yapmış,akabinde gelen dördüncü ve beşinci bölümlerle düşüşe geçmeye başlamıştır...
8


avatar
(933) -
Senaryo olarak ilk 2 filmden de daha iyi olduğunu düşünüyorum.Aksiyon sahneleri ve sürükleyicilik bakımından da ilk 2 filmi gölgede bıraktı benim için.Filmin geçtiği mekan da gayet iyiydi.Görsel bakımdan da ilk 2 filmden birkaç adım daha ilerdeydi.Yan karekterlerde Oded Fehr'i görmek çok güzeldi , kesinlikle ayrı 1 hava katmış.Onun dışında 1-2 istisna hariç oyuncuları gayet iyiydi.Milla Jovovich saten bu işin ehli olduğunu bir kez daha kanıtladı.Şiddetle tavsiye edilir.
7


avatar
(994) -
ikinci filmin başarısızlığından sonra daha bir kalbur üstü geldi bana. son sahnesi ciddi anlamda başarılıydı.
8


avatar
(162) -
Mükemmel!
10


avatar
(847) -
Ölümcül Deney: İnsanlığın Sonu.. İkinci filmden üç yıl sonra çekilmiştir.. Serinin bu filminde de yönetmen değişmiş.. Yönetmen koltuğunda bu sefer Russell Mulcahy ismini görüyoruz.. Bu film serinin bana göre en iyi filmi.. Nevada çöllerinde geçen macerada yine kendinizi durdurak bilmeyen bir aksiyon-gerilim tam ortasında bulacaksınız.. Kahramanımız Alice virüs e karşı önlem almak için Nevada çölünde saklanmaktadır.. İnsanların onun özel yeteneklerine ihtiyacı vardır.. Bu vahşi zombilerle baş etmek hiçde kolay olmayacaktır.. Milla Jovovich büründüğü Alice rolüyle adeta şov yaptığı başkası oynasa gerçekten film bu kadar ilgi görmezdi.. 100 milyon dolarlık film diğer iki filmin yanında görkemli bir hal aldığını ve korku olarak daha ağır bastığını söyleyebilirim.. Buraya kadar serinin imdeb puanı beklemediğim kadar düşük olması beni şaşırttı.. Daha yüksek puanları benim gözümde hak ediyor.. Soundtrack ları her zaman olduğu gibi film kadar etkileyici.. Zombi konulu filmler arasında her zaman sölemişimdir seyir zevki en yüksek seri.. Sırada Ölümcül Deney: Ölümden Sonra.. 8.4


avatar
(7) -
"Devam filmleri ilk filmden iyi olmaz" ezberini bozan bir film. Serinin en iyi filmi..
7


default avatar
(211) -
Seriyi cıvıtmaya başladıklarının ilk sinyallerini verdikleri film buydu. Ben çok beğenmedim.


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film