Giriş Kayıt
Yorumlar (16)
avatar
(6204) -
Aklımda kalan ender dram filmlerinden birisi. Gerçekten kurgu bakımından güzel tasarlanmış,etkileyici bir aşk filmi. Kesinlikle izlemenizi öneririm bence her şeyi ile güzel olmuş.Özellikle hayatın gerçekleri olduğunu gösteren bir film. İnanın izlemekten sıkılmayacağınız güzel bir aşk filmi.Resmen izlerken insanın içini acıtıyor.Aşk filmi sevenler kaçırmasınlar..
8


default avatar
(159) -
Konu güzel işleyiş olarak hiç beğenmedim. Gerard olmasa izlemeye bile gerek yok. Tek başına izlenebilir kılmış. Başrol kadın kesinlikle başkası olmalıydı. Çok itici bir kadın. Kısaca beklentimi karşılamadı.


avatar
(157) -
Orijinal, özgün bir hikayeye sahip izlerken aşkı, dramı bir arada hissedebileceğiniz içinizi ısıtan bir film. Hillary ve Gerard tatmin edici, iyi bir oyunculuk göstermişler. Alışılmışın dışındaki senaryosu filmi izlemeniz için yeterli bir sebep olacaktır.
9


avatar
(1723) -
irlandanın mükemmel doğasına aşk katmışlar,dram katmışlar,iyi oyunculuklar katmışlar iyi bir film yapmayı başarmışlar...genel olarak beğendim...belki de eksik bir yönü yok gibiydi ama bir efsane değil...ama değişik senaryosuyla kendini seyrettiriyor...
7


default avatar
(51) -
Özgün ve güzel film.İzlemenizi tavsiye ederim...

Sürprizbozan: Göster


default avatar
(73) -
İçimde değişik duygular hissettrien ender romantık filmlerden. Hillary Swank'ın mükemmel oyunculuğuna ayrı parantez acıyorum. Ayrıca film çok daha etkili onu da söyliyim Çok Mutlu
10


avatar
(184) -
Afişteki adam Gerard Butler değil gibi sanki. Değişik çıkmış biraz. O neeee


avatar
(121) -
Harika değil kötü de değil hatta güzel bile sayılabilir bilm film. Duygulandırdı, aynı zamanda güldürdü. İzleyin, hele de bu tarz filmleri seviyorsanız; mutlaka izleyin. Saygılar
8


avatar
(691) -
Filmden bir sahne şuan bile tüylerimi diken diken etmeye yetiyor.

Sevgiliniz, hayat arkadaşınız, eşiniz ve herşeyiniz olan insan ölmüş ve geriye kalan en canlı hatıra telesekreterdeki sesi kalmış. Tekrar tekrar teleksekreteri açıp eşinin sesini dinleyen Holyy'nin o psikolojisi insanın içine işliyor.

Bu sahne için bile görülmeye ve övgüye değer bir romantik dram.

8 / 10
8


avatar
(994) -
aşkı kimsenin aklına gelmeyecek bir yöntemle anlattığı, oyunculukların gayet başarılı olduğu, fazla para harcanmadan da güzel bir film çekilebileceğinin en güzel kanıtıdır.
8


avatar
(453) -
aynı anda hem güldüren hemde boğazında bir düğüm oluşturan güzel bir filmdi
9


avatar
(130) -
Hem guldum hem cok duygulandim. Cok iyiydi, herkese siddetle tavsiye ederim.
9


avatar
(338) -
Bu nasıl bir filmdir böyleki aynı anda güldürüp aynı anda ağlatabiliyor. Baygın Belki ağlamadım ama bazı yerlerinde boğazım düğümlendi diyebilirim.. Müziklerinin de buna katkısı var tabi.. Holly'nin mektubu okurken Gerry'nin yanında belirip omzuna başını koyduğu yer favorimdir.. Tavsiyelik.. Still Here şarkısını dinlemenizi öneririm.


'Hala sabah uyandığımda istediğim tek şey yüzünü görmek..'
9


avatar
(649) -
Filmin ilk sahnesine dikkat çekmek lazım! Aşk böyle birşey, aşk evliliği böyle birşey.. Saçmalarsınız, olmayan şeylere olmayan anlamlar yüklersiniz ve sonunda aşk galip gelir Wink



Filmde ki koca modeli harikaydı! Karısına tapan, olacakları bilen ve yapabileceğinin en güzelini yapan bir koca! En önemlisiyse karısının sevgisine inanıyor, güveniyor ve onu çok iyi tanıyor! İlla ki vardır böyle ilişkiler ama sanırım nadirler..
7


avatar
(249) -
eğer sevgilinizden yeni ayrıldıysanız hala unutamadıysanız içinizde acısı duruyorsa ve duygusal bi insansanız....SAKIN izlemeyin kendinize gelemezsiniz.şuurunuzu kaybedip kızın peşinden koşabilirsiniz.veya erkeğin Gülücük)
10


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film