Giriş Kayıt

Sigara İçtiğiniz İçin Teşekkürler (2005) Yorumlar


Thank You for Smoking

Yorumlar (12)
avatar
(159) -
Filme sadece sigarayi savunmak olarak bakmamalıyız.Basarili bir lobicinin kendi fikirlerini nasıl empoze edebildiğini gosteriyor.Basrol Nick Naylor lobiciligi ve avukatlik yetenegi sayesinde her olayda kendi fikirlerini uygulatmayi başarıyor. Film sigaranin zararlarindan ziyade lobicilik yapan basrolun başarı hikayesini izletiyor.
7


avatar
(511) -
Sadece diyalogları için bile izleyebilirsiniz. Diyaloglar gerçekten adamı ekranda tutmayı başarıyor. Hepsi ilgi çekici ve zeka dolu.
7


default avatar
(35) -
Özet geçersek
Sürprizbozan: Göster
Nedense film pek içine çekmedi beni.
6


avatar
(187) -
Bu film kısaca bir tütün şirketinde çalışıp işi sigara hakkında konuşmak olan Nick Taylor ve onun oğluyla olan ilişkisi hakkında.

Bakın, bu filmi izlerken pek bir beklentim yoktu ama hoş bir sürprizle karşılaştım. Thank You For Smoking'in başarılı oyunculukları, ilginç teması ve işleniş tarzının yanı sıra son yılların en şoke eden filmlerinden birisi olduğunu düşünüyorum, alınan değerler ve topluma değiniş tarzından dolayı.

İzlediğiniz en iyi film değil belki ama size bir şeyleri sorgulatmayı başaran ve bir yandan da eğlenceli bir seyirlik sunan bir film. İzlediğim en ilginç filmlerden birisiydi diyebilirim. Kaçırmayın.
8


avatar
(1248) -
Sigara hakkında enteresan bir filmdi. Bir avukatın maceraları anlatılıyor. Ben izlemenizi tavsiye ederim. 6/10
6


avatar
(811) -
Evet "Bazı şeyler ev borcunu ödemekten daha önemlidir". Filim "sigara ve zararları" üzerinden gitse de ebeveynlerin sorumluluk alanları ile iş hayatına dair nefis göndermeler var, bunlar değerlendirilmeli bence. Zevkle izlediğim bir filim oldu, tavsiye ederim.
6


avatar
(346) -
Çok yoğun diyalogları olan ve film boyunca temposu düşmeyen bir film. Lobi faaliyetlerini ve etkili konuşmanın gücünü çok iyi göstermiş. Başrol oyuncusunun performansını da çok beğendim. Film boyunca anlamlı ve zengin diyaloglar izleyenleri pek de sıkmıyor. İmdb puanı da bunu gayet iyi gösteriyor 7.7. Sigarayla ilgili bu filmden sonra baya kafa yorabilirsiniz. Aynı masada silah,içki,sigara lobisinin kendi ölüm oranlarını tartışarak hangisinin kazanan olduğunu tartışmaları çok eğlenceliydi.
8


avatar
(127) -
İmdb puanını hak eden bir yapım olmuş.Sıkılmadan ve zevk alarak izledim.Sigara piyasasının az da olsa iç yüzünü gösteren bir mizah filmi.İzlemenizi tavsiye ederim.
8


avatar
(167) -
Güzel bir kara komedi. Mutlaka izleyin izlettirin. Saygılar
8


avatar
(1239) -
Eğer aileden biri sana çikolata kötü derse onun kötü olduğuna mı inanırsın yoksa kötü olup olmadığına kendin mi karar verirsin ? Filmin kısa özeti aslında budur... Hıhı

Sağlam Diyalogları ve Aaron Eckhart'ın harika performansı ile birlikte sıkılmadan sonuna kadar izleyebileceğiniz eğlenceli bir film.
7


avatar
(199) -
Açıkcası bir tütün kullanıcısı olarak ilgimi çekti film ve izlemeye başladım.. Hani sürekli birileri sizi sigaranın kötü olduğunu söyler ve siz bunun farkında olmanıza rağmen sanki biraz inatla içer ve kendinizi savunmak istersiniz ya , ha işte o savunma mekanizmasına bir şeyler katmak için izledim aslında filmi:) Neyse siyahın size beyaz olduğuna inandıracak insanlar vardır ya -ki teoride siyah sadece bir adlandırma ona aslında beyaz diye hitap edebilirdik gibi zırvalamalarından bahsediyorum- bu gibi yöntemlerin nasıl olduklarını görmenize fırsat verebilecek bir film...
7


avatar
(117) -
Yavan bir film. Fakat bir yerinde Hollywood'un filmler yoluyla uzun yıllar boyunca insanları nasıl sigaraya özendirdiğine, büyük oyunculara filmlerinde sigara içmeleri için nasıl ekstra ödemeler yapıldığına dokunduruluyor. Sadece bu bölümü ilgimi çekti. Gerisi zaten dev sigara üreticilerinin son on yılda ipliği pazara çıkınca okuyup bildiğimiz şeyler. Zaten bir ara filmlerinde sigarayı kesmişlerdi fakat bu günlerde Hollywood'un bazı ağır topları yine sigarayı ağızlarından düşürmez oldular. Ekstra ödemeler tekrar başlamış olmalı.
6


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film