Giriş Kayıt
Yorumlar (8)
avatar
(6204) -
Filmin en etkileyici sahnesi tartışmasız 9.senfoninin Prömiyeriydi.İzlerken insanın gözleri dolmaması mümkün değil.Şunu yazmamda fayda var eğer klasik müzik seviyorsanız her türlü beğenirsiniz Ki sadece 9.senfoni sahnesi bile izlemek için yeterli ama sevmiyorsanız sizin için sıkıcı bir film olabilir.Benim için Diane Kruger'un sade duru güzelliği ve Beethoven'ı anlamak adına beğendiğimi rahatlıkla yazabilirim.Bence yinede şans verilmeli oldukça emek harcanmış...
7


avatar
(2674) -
oyunculuklara, müziklere ve repliklere diyecek yok. Fakat sizi şöyle bir içine almıyor film, bir şeyler eksikti sanki..
6


avatar
(317) -
Ed Harris muhteşem oynamış. Biraz ağır bir film ama sakin ve kaliteli film arayanlar için tavsiye ederim.
7


avatar
(1418) -
Hiç bitmesini istemediğim ender filmlerden biri oldu, Beethoven’ı Anlamak. Ünlü bestecinin muhteşem eserlerini, bir sinema filmi eşliğinde dinlemek inanılmaz mutluluk veren bir tecrübeydi.

Sürprizbozan: Göster


Ünlü bestecinin birbirinden güzel ezgileriyle süslenmiş bu muhteşem filmi izlemenizi öneririm.
9


avatar
(110) -
Sürprizbozan: Göster
efsane replikler bunlar...


avatar
(334) -
- sanata aşıksanız.. bir müzik dehasının hayatını, görsel dekor ve kostümde eskiyi arıyorsanız.. bu filmi mutlaka izleyin .. inanın 9.senfoniyi dinlerken o kadar duygulandım ki .. ağlamamak için kendimiz zor tuttum..

- Beethoven sen bir harikasın.. (ed harris mükemmel oyunculukla taçlandırmış bu filmi.. diane kruger ise güzelliğiyle göz kamaştırıyor..)
9


avatar
(2066) -
Müzik ustalarının hayatını anlatan filmlerden biri. Sadece Beethovenciler için değil tabii, herkesin izleyebileceği güzel bir yapım. Ayrıca, Amadeus'tan düşük puanlı olması da anlaşılmaz. 6,5.


avatar
(10) -
Harika bir film ! Tavsiye ederim... Çok Mutlu
8


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film