Giriş Kayıt
En çok beğenilen yorumlar
avatar
(217) -
kamera çekimleri olsun, kurgusu olsun, oyunculukları olsun, her şeyiyle çok güzel bir film olmuş.

filmi sizi içine çekiyor, sıkılmadan, usanmadan, neler olup biteceğini merak ederek izliyorsunuz.

başarılı bir yapım ve izlemenizi şiddetle tavsiye ederim
7


default avatar
(5) -
Konu olarak etkili bir film olmuş.Baştan belirtemeliyim Ellen Page mükemmel bir performans göstermiş.
Yer yer insanı dehşete düşüren sahneleri var.Az sayıda oyuncunun oynadığı filmler arasında güzel bir yer alabilecek filmdir.
Sürprizbozan: Göster
8


avatar
(543) -
Filmin ayrıca etkili ve güzel bir sonu var.
9


Yorumlar (30)
default avatar
(314) -
Filmde bir yavanlık vardı. Cok seven izleyicilere istinaden pek sarmadı beni. Ama kesinlikle kötü değildi. Finalde gecen Catı sahnesi cok saçmaydı. filmde bahsi geçen kaybolan öldürülen kişinin nasıl öldüğü kimdi neden öldüğü daha ayrıntılı anlatılsaydı etkileyici bir film olabilirdi belki.
6


default avatar
(311) -
Çok kötü bir film. Oyunculuklar ve senaryo çok zayıf. Ayrıca film karmaşıklıklarla dolu, özellikle de anlaşılmaz hale getirilmiş. Zaten sonu da belirsiz. Tavsiye etmiyorum. 2/10
2


default avatar
(4) -
saçma paranoyak bir yapım ! zamanınızı harcamayın! midem bulandı bu kadar ucuz bir yapım olamaz! harcadığım zamanıma üzülüyorum!


avatar
(176) -
Kurgusu mükemmel olan kaliteli bir gerilim filmi. Ben bu filmde gerilmeyecek ''Erkek'' olmayacağını düşünüyorum özellikle o malum sahnede. Elliot Page mükemmel bir performans sergilemiş o yaşlarda tam bir lolita güzelliğine sahipmiş Şu an bu kızın erkek olduğuna inanması zor geliyor.
7


avatar
(1030) -
Kaliteli bi gerilim olmasının yanında çok iyi de bir kurguya sahip. Oyunculuk inanılmaz iyi. Biraz sinir bozucu, herkese hitap etmeyebilir.
7


avatar
(291) -
Ellen(ya da Elliot) Page'in başarılı oyunculuğu ve senaryosu ile sürükleyici bir film. Tek mekanda sadece iki oyuncuyla geçen bir filmi sürükleyici yapmak kolay iş değil. Senarist ve yönetmen bunu başarmış.

Şunu söylemeliyim ki erkek olarak izlemek bir tık daha gerilimliydi.
Sürprizbozan: Göster


Olumsuz olarak senaryoyu ilerletmek için olan birkaç mantıksız olay ve cevaplanmayan bazı sorular var. Filmin kalitesinden dolayı onları da bir nebze görmezden geliyorum. Ama tamamen değil.

Sürprizbozan: Göster
7


avatar
(1248) -
Konusu etkileyici, oyunculuklar güzel, sürükleyiciliği gayet yerindeydi. Kısıtlı oyuncu ve mekan hiç rahatsız etmedi. Bunu başarmak gerçekten zordur. Filmin çekim tekniği hoşuma gitmedi. Özellikle sahne geçişlerinde kullanılan efekt çok amatörce geldi. Bir de finali beni hiç tatmin etmedi. Güzel güzel ilerlerken son kısım adeta beni hüsrana uğrattı. Evet klasik bir son istememişler ama keşke isteselermiş. Bunlar harici son dönemde izlediğim farklı ve gerilim düzeyi iyi yapımlardan birisi. Tavsiye ederim.
7


default avatar
(332) -
Hayley, arkadaşının intikamını yoksa kendi de Geoff u çok seviyordu kin mi besledi.. Bunun arasında kaldım. Ben onun Geoff u sevdiğinde karar kıldım. Bir kin ve nefretin oluşması için aşırı sevgi olmalı. Bu sevginin gerçek yüzü filmde açığa çıkmıyor. Fakat Geoff'u çözmüş biri olarak Hayley kendini bu kadar riske neden atsın ki. Arkadaş sevgisi için olma ihtimalide var ama.
Seyredin ben final konusunda tam neticeye varamadım Film sıkıcı değil. sonuna kadar bakacağınızı baştan söyleyim.
7


avatar
(6203) -
Patrick Wilson ve Ellen Page in kafa kafaya verip sürüklediği ava giden avlanır dedirten bir gerilim filmidir. Açıkçası bir erkeğe yapılabilecek psikolojik işkencede son noktayı gösteren ayrıca amaç insanı germek ve nefes alışını zorlamaksa son başarılı olan bu filmi izlemenizi tavsiye ederim...
8


avatar
(19) -
Bana göre sonu hariç çok fazla eleştirmeyi hak etmeyen bir film. Oturup rahatlıkla izlenilir. İyi film listemde yer almaktadır. Herkese tavsiye ederim.


default avatar
(3) -
Klişe senaryolardan çok çok uzak iddialı bir konu sıradışı bir şekilde işlenmiş. Oyunculuklar çok başarılı, özellikle Ellen Page. "Film çok sinir bozucuydu hiç sevmedim" şeklinde yorumlar var ama sinirleri bozabilmesi başarılı bir film olduğunu gösterir. Kesinlikle izlenmeli.
9


avatar
(193) -
Verdiği mesaj bizim toplumumuzda geçerli olabilir fakat amerika veya fark noktalara ulaşacağını sanmıyorum. Film gayet sıkıcı ve mantık hatalarıyla dolu bi film. Psikolojik açıdan sıkışık bi film.
6


default avatar
(222) -
Oyunculuk iyi de olsa hasta ruhlu insanları izlemek beni sıkıyor. Hele de neredeyse tüm film bir odada geçiyorsa...
4


default avatar
(16) -
film sonuna kadar izlettiriyor. gerilimi yüksek, oyunculuklar iyi, 14 yaşında bir kızın bu kadar soğukkanlı oluşu enteresan.. büyüdüğünde kimbilir neler yapar..


default avatar
(8) -
Ellen Page in muhteşem oyunculuğu diyorum ve alkışlıyorum slcn Baştan sona kurgusuyla son derece iyi bir filmdi.


avatar
(270) -
Filmde oynadağı sırada 18 yaşındaymış Ellen Page gerçekten o rolu 14 yaşında yapmış olsa oha dedirtirdi fakat filmin gerilimi müthiş ilerliyor hatta erkekler için söylüyorum
Sürprizbozan: Göster
ayrıca bu filmin psikolojik bi deney olduğunu da düşünüyorum
Sürprizbozan: Göster
8


avatar
(71) -
senaryo ve kurgusu güzel, mekan bakımından sınırlı bir yapım olmuş.Diyaloglar çok uzun bu da insanı sıkıyor, daha iyi olabilirdi.
5


avatar
(140) -
Öncelikle benim beğenmediğim bir film olduğunu belirtmek isterim.

Filmin verdiği mesajlar gayet güzel ve yerindeydi. Ama filmde eksik birşeyler vardı tam olarak bağlayamadı beni kendine. Neden bende bilmiyorum fakat oyunculuklardan olabilir. Daha doğrusu oyuncu seçiminden olabilir. Özellikle erkek başrol çok fazla temiz yüzlüydü. Öte yandan oyuncular rollerini gayet güzel yapmışlar. Ayrıca tek mekan filmleri mekanı iyi seçip bunu iyi kullanırsa çok büyük avantaj elde edebilirler. Ama bu film sanki bunu çok iyi kullanamamış gibi. Minimalist bir iç mimarisi olan ev görüyoruz filmde. Peki bu ev filme uygun muydu? Bence değildi. Filmin hissettirmeye çalıştığı o kasveti ve gerilimi daha iyi hissettirecek bir ev dizayn edebilirlermiş.

Yinede izlenmeyecek bir film değil. Giriş bölümü kesinlikle fazla uzun ve diyaloglar gereksiz. Sırf mesajları iyi diyede bir filmi beğeneceğimi sanmıyorum.

Naçizane puanım 5.0
5


default avatar
(61) -
sıkmadı, fena değildi ama sonu daha güzel olabilirdi.
7


default avatar
(62) -
genel itibariyle 2 oyuncu ve tek mekanda geçen bir film. öncelikle herkese hitap etmez, sıkılabilirsiniz ama ben sıkılmadan izledim ve beğendiğim bir film oldu. puanım 7/10
7


‹ Önceki 1 2 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film