Giriş Kayıt
Yorumlar (9)
avatar
(4239) -
Bu tür slasher filmler için özellikle ambiyans ve ölümlerin gerçekçiliği dikkat çekici. Oyunculuklar tatmin edici seviyede, konusu sıradan olsa da bir şekilde kendini izletiyor. Ne çok komik ne ağır bir korku içeriyor haliyle bunun ortasını tutturması başarılı. Kısa süresiyle zaman geçirmek için izlenebilir kalitede.
6


avatar
(1234) -
Genel olarak korku komedi türünün alışkanlıklarını yansıtsa da zayıf oyuncular ve kötü bir prodüksyon var ortada. Devam filmleri de var vaktim olursa canım isterse izlerim. Genel olarak tavsiye edeceğim bir film değil. Türün takipçileri belki şans verebilir ve sıra buna gelene kadar daha iyileri var. beenden 5,5 puan
5


default avatar
(49) -
Bir teenslasher klişeleri klasiği.Tek artısı biraz daha esprili bir dil kullanması.
5


default avatar
(8) -
Mortal Kombat oyunundaki FINISH HİM ler gibi ölüm sahneleri var Çok Mutlu Mortal Kombat oyunu sevenler BALTA film serisini izleyebilirler.


default avatar
(82) -
Oyunculukları ve kurgusu zayıf olsa da hem gerilim atmosferi hem de müzikleriyle gayet eğlenceli bir teen slasher filmi. İyi eğlenceler, tadını çıkarın Hehehehe
6


avatar
(48) -
Hayatımda izlediğim en kötü filmlerden biriydi.Böyle kötü bir film yapmakta bir başarı olsa gerek.Yaratığın sevimliliği için 2/10 verdim.Şiddetle uzak durmanızı öneririm.
2


avatar
(1684) -
Ölüm sahneleri yaratıcı olsa da basit bir şiddet filmi. Bir korku gerilim filminde ziyade alaycı, matrak ve vahşeti eğlenceye vurarak cinayet sahnelerinde güldüren bir yapım.
4


default avatar
(44) -
Daha önce hepimizin bu tarz senaryoları izlemiş olduğu çok basit bir film..Normalde sonuna kadar dayanamazdım ama baş roldeki 'korkutucu' yaratığımızın korkutuculuktan çok sempatikliği sayesinde izledim..Saldırmadan önce kükreyişi olsun ,kurbanının üstüne koşuşu olsun ,gayet şirinceydi..


avatar
(253) -
Öldürme sahneleri güzeldi.
Eğlenmek için ideal, gerilim filmi sayılmaz.
6


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film