Giriş Kayıt
Yorumlar (7)
default avatar
(37) -
Valla zombilerin insanları yeme sahneleri çok komik Gülücük buna rağmen film gayet güzel gerilimi de var komedisi de Gülücük ben beğendim .. son yıllarda artan korku-komedi tarzını 2005'te istemeden bilinçsizce yapmışlar Gülücük chuckynin gelini miydi neydi chucky nin bi filminde korkmak yerine cok gülmüştüm bu filmde bana onu hatırlattı ..


default avatar
(3) -
eminim bi yerlerde daha kötüsü çekilmiştir ama benim izlediğim en kötü zombi filmi bydu.
3


avatar
(994) -
kendinden önceki diğer 3 filmden daha başarısız olmuş. makyaj ve görüntü kalitesi artışı dışında geçmiş yılların baya gerisinde kalmış.
3


avatar
(1684) -
Yakın dönemin iyi zombi filmlerinden; Romero`nun faktörü bunda büyük olsa da eski filmlerini arattığını söylemek lazım. Bu sefer karşımızda düşünebilen ve öğrenebilen zombiler var iş ciddi yani fakat filmde bunu ciddiye alan yok hahahahaha Tabir doğrumudur bilmiyorum ama güzel ve eğlenceli bir zombi filmi, aralara yedirilmiş orjinal espriler ve sudan geçiş sahnesi ile sonrası güzeldi.
6


avatar
(69) -
sadece simon baker için bile izlenir
Wink


avatar
(244) -
romero ab eskisi gibi yapamıyor ama zombi filmi severlerin izlemesi gereken bir film Rus ruleti


avatar
(566) -
Filmin senaryosu güzel,oyunculuklar başarılı...Geceleri avlanmaya çıkan paralı askerlerin zombilerle dalga geçtikleri sahneler çok iyi...Ama o da ne?Zombiler öğreniyorlar ve düşünüyorlar...Sonrası malum,şaka yapanların sonu kaka oluyor.Malum zombilerin güçlenmesi karşısında sayıca az olmalarından dolayı mücadele güçleri azalıyor...Son dönem başarılı zombi filmlerinden...10/7
7


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film