Giriş Kayıt
Yorumlar (20)
default avatar
(3) -
Sunduğu bakış açısından dolayı defalarca izlediğim, izlemeyede devam edeceğim bir film. Kişisel sevgimi köşeye bırakırsam.

Yer yer dramatize edip hüzünlü bir ana soksa da ağır bir tonda, çoğunlukla gülümseme ile izlenebilecek bir film. Duygusal olarak sizi çökertmiyor ancak gülümsemelerinizin anlamlı olmasına imkan sağlıyor diyebilirim. Baştan sona kadar bir şekilde merak unsurunuzu aktif tutmayı başarıyor.
10


avatar
(806) -
- Ne yapmak istiyorsun?
- Elmalı pasta...


Sembolik ve eğlenceli anlatımıyla hem derin hem de sıkmayan bir film.

Sürprizbozan: Göster
8


avatar
(933) -
Uçuk kaçık karakterlerin olduğu, türlü garipliklerin ardı arkasının kesilmediği -ki bunlarla yer yer kendisi de dalga geçmiş-, son derece komik, özellikle Ivan'ı derin işleyişiyle dramatik yönü de güçlü bir gelişim hikayesi. Sıklıkla da din ve toplum sorgulatan filmin alt metinleri de oldukça güçlü.
7


default avatar
(276) -
Filmleri yalnızca izliyorsanız, alt metinler ve göndermeler size çekici gelmiyorsa böyle bir kara mizahdan uzak durmanızı öneririm. Ancak biraz teoloji ve felsefe ile ilgiliyseniz, alegorik ve metaforik filmler sizi çekiyorsa; tek kelimeyle harikulâde bir film. Bu tip filmleri seviyor ve yönetmenin tarzını beğendiyseniz; "Men & Chicken" filmini de tavsiye ederim.
10


avatar
(4239) -
İskandinav sineması bir başka gerçekten. Yaslanın ve sakin hayat dolu bir film izleyin.
7


avatar
(1723) -
değişik senaryosu ve gizemli anlatımı ile hemen kendini kanıtlıyor...az kişiyle öz bir film yapmanın tam karşılığı olmuş bence...yönetmen hemen bizi filme kilitledi,ne oluyor burda diyerek merakla tetikte izledik ama finaldeki aşırı zorlama son sahne beni büyük hayalkırıklığına uğrattı bu filme bu kadar kötü son yaptırmak haksızlık daha iyi bir finali hakediyordu bence...
7


default avatar
(3) -
Çok güzel ve komik bir film.


default avatar
(3) -
Güzel bir film için milyon dolarlık özel efektlere gerek olmadığının kanıtı.
9


avatar
(97) -
dikkat film antideprasan etkisi gösterebilir Gülücük.
8


default avatar
(2) -
seyirci olarak beklentilerimi fazlasıyla karşılayan bir film. anlatım çok sade olduğu için ilk onbeş dakika sabretmek gerekiyor sonra film akıyor zamanın nasıl geçtiği anlaşılmıyor.

Sürprizbozan: Göster


Sürprizbozan: Göster


filmde kusur bulamadığım için puanım on üzerinden on.


avatar
(152) -
Çok güzel, mesajı olan film. Ulrich Thomsen muhreşem oynamış
7


avatar
(125) -
ne olacak diye merak etmeseydim sonunu getiremezdim.. yönetmen filmin mesajını verecem diye 1 gram bal için 1000 tane çiçek dolaşan arı misali kendini paralamış. filmin 2. yarısı zaten bir çizgi film kadar gerçek dışıydı. komedi miydi? dram mıydı? absürd müydü? fantastik miydi? karar verilememiş. yine de mesajın hatırına ve mikelsenin oyunculuğunu sevdiğimden 6 verdim.
6


avatar
(715) -
Uzun zamandır elimde beklettiğim bu filmi az önce bitirdim..Mutluyum...Böyle güzel bir film seyrettiğim için mutluyum..Altta yorumlayan arkadaşlardan birinin de dediği gibi "bakalım neler olacak" diye hep bir sonrasını merakla beklediğiniz bir film olmuş...Çok hümanist,çok optimist..İnsanın içini ısıtıyor..
8


default avatar
(80) -
Bu Kuzey ülkeleri işi biliyorlar arkadaş. Dini bakış açısı, olumlu düşünme sanatı filan. Gülücük O kadar da olur mu, dedirten bir film.
9


default avatar
(232) -
Hakkında çok şey söylenebilecek bir film. Senarist, yönetmen ve özellikle görüntü yönetmeni iyi iş çıkarmış. Oyuncular zaten başarılı. İzlerken hem çok üzülüp hem çok seviniyor insan. Hayaller hayatta kalmamızda ne kadar önemli.
Mutlaka izleyin derim.
10


avatar
(215) -
Çok hoş bir film..Mads Mikkelsen, ilk önce "Bleeder"da dikkatimi çekmişti. Bu filmde de çok beğendim. Gerçekten güzel bir film.
10


avatar
(994) -
absürd komedi tarzını beğenenler bu filmden fazlasıyla memnun kalacaklardır.
6


default avatar
(8) -
Mükemmel bir Film


avatar
(36) -
İzlerken sıkılmadığım ve bakalım neler olacak diye merakla izlediğim bir filmdi..
7


avatar
(28) -
güldürken yaralayan bir film.
9


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film