Giriş Kayıt
Yorumlar (5)
avatar
(8404) -
İlk izlediğimde inanılmaz etkilemişti beni, şimdi aynı etkiyi yapmıyor ama gayet iyi bir film. James Franco zaten başrol ama bence Tyrese Gibson asıl oyunculuğu sergileyen aktör! İyi seyirler dilerim.


avatar
(1418) -
Tersanede bir işçi ve amatör bir boksörken Deniz Harp Okulu’na kabul edilen Jake Huard isimli öğrenciyi konu olan film hoş bir seyirlik.

Jake’in hayali çocukluğundan beri , nehrin karşı kıyısındaki Deniz Harp Akademisi’nde okumaktır. Israrlı ve azimli çabaları karşılık verir ve yedek kontenjandan okula kabul edilir. Eğitim sürecinde çok zorlanır. Derslerinde pek başarılı olmasa da iyi bildiği boks sporunda başarılıdır. Eğitim subaylarının da yardımı ile Tugaylar Turnuvasına hazırlanır. Bu sırada eğitimcisi kadın subay ile aralarında bir yakınlaşma olur.

Film, Jake’in ve çevresindeki okul arkadaşlarının çaylak sınıfı zorlu eğitimlerini, onların duygularını ve katlandıkları zorlukları konu alıyor. İzlemesi kolay, keyifli, çoğu zaman duygusal, boks maçlarının da heyecan kattığı bir yapım.
7


avatar
(1248) -
Televizyonda denk gelip izlemiştim. İyi ki de izlemişim. Hiç sıkılmadan, keyifle izledim. James Franco'yu bu filmle tanımıştım. Kısıtlı konuda çok iyi bir filmdi bence. İzlemenizi tavsiye edebileceğim orta halli bir yapım.

7/10
7


avatar
(270) -
Konu sığ olmasına rağmen tat veren bi film
6


default avatar
(4) -
İzlerken Sıkmayacak güzel bir film
10


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film