Giriş Kayıt
Yorumlar (16)
default avatar
(44) -
Tek kelime ile çarpıcı bir film, Ailece izlemeyin!, Adrenalin ve gerilim bu filmi anlatmak için yetersiz kalabilir. Kendi türünü iyi bir başrol oyuncusu seçerek file aktarmış. Benim puanım:6,7


avatar
(1234) -
Avustralya yapımı filmleri seviyorum. Wolf Creek 2 ile beraber bu film de gerilim tavan yapıyor. Beni epeyce bir etkilemişti. Ancak bu puan filme haksızlık bence. 8 puan benden . türün sevenlerine şiddetle tavsiye ediyorum.
8


default avatar
(339) -
İnsanlar insanlıktan çıkmış dedirtiyor.
6


avatar
(566) -
İkinci filmi bu filmden önce izledim.Sonuç olarak ikinci film çok daha iyi lakin bu filmde izlenebilir.
6


avatar
(1248) -
Gerçek bir hikayeye dayandırılması filmi etkileyici kıldı. Klasik bir film fakat gerçekten çok akıcı , bir ara zamanın nasıl geçtiğini anlamadım. 3-4 sahne izledim ve 1 saati geçtiğini fark ettim. çok şaşırdım ben daha 30. Dakikalardayım sanıyordum. Izlemenizi tavsiye ediyorum. 6/10 (john jarratt rolünün hakkını fazlasıyla veriyor. Gerçek hayatta da mı böyle merak konusu Gülücük )
6


avatar
(811) -
ilk 45. dakika boşa geçen zaman, sonraki kısmı da Wolf Creek 2'ni yanından bile geçemez.
Gerilim ve korku diyorsanız, kesinlikle Wolf Creek 2'yi izlemenizi tavsiye ederim...
4


default avatar
(105) -
2.sini izlemeden önce bunuda izlemek istedim.Korku,gerilim olarak izlemeye değer bir film. Saygılar
6


avatar
(933) -
Kötü değil fakat övülecek de pek bir yanı yok. Gülücük

Genel olarak beğendim ama belirttiğim gibi fazla da övemeyeceğim. Gülücük Özeti okuduğumda benzeri bir çok yapımdan farklı olabileceğini düşünmüştüm ama daha başlarından itibaren anladım ki aslında bu türde ki çoğu filmden hiçbir farkı yokmuş. Klişe ve mantık hatalarını da sıklıkla gördükçe ''sanki ben bu filmi bir yerden hatırlıyorum'' dedirtti. Gülücük
Korku açışından zaten bir beklentim yoktu ama gerilim açışından biraz daha iyi bir film bekliyordum. Oyuncu performanslarını oldukça beğendim. Taylor karakteri de bu türde aklımda yer edinmiş isimlerden biri oldu.

Bir defa izlemeye değer bir film, beklentinizi de çok yüksek tutmazsanız sıkılmadan izleyeceğinizi düşünüyorum.

Altyazı için teşekkürler. Saygılar


5.5 --> 6
6


avatar
(59) -
Puan tam oturmuş, izlerken kurbanların davranış şekillerine bakarak hak ettiğini düşünebilirsiniz hahahahaha
Sürprizbozan: Göster
. Bu arada bu gerçek olaylardan esinlenildiği söylenen filmlerde şöyle bir durum var: genelde bu gerçek olayı anlatacak ya hiç bir görgü tanığı olmuyor(bknz.Açık Deniz) ya da olan tanık da aslında filmde geçenleri hiç görmemiş biri oluyor.
6


avatar
(4241) -
Film Çok kötü değil ama bu filmi izledikten sonra ıssız yerlerden geçmeyebilirsiniz. Birinden yardım isterken çekinip korkabilirsiniz. Böyle manyaklar hayatımızda çıkabiliyor maalesef.

Filme gelecek olursak sıkmadan izletti çok şey beklenmezse izlediğinizden zevk alırsınız.
6


avatar
(1684) -
"Gerçek olaylara dayanmaktadır" dese de aslında sadece gerçek olaylardan esinlenilmiş bir kurgu. Film kötü mü? Kesinlikle değil ama filmin başında izleyiciye bir gaz verip sonunda ise tekmeyi basması sinir bozucu oluyor.
Hikayesi yine gerçek bir olay olan Texas Katliamına benziyor ama bunun filmi biraz daha yumuşak ve ilk 40 dakikayı saymazsak sonuna kadar gerilimi muhafaza ediyor. Hollywood tarzında çekilmiş olması da filmin izlenebilirliğini ve sürükleyiciliğini arttırıyor.
Taşralı bir adamı canlandıran John Jarratt rolünde çok başarılıydı.
6


avatar
(86) -
zaman kaybı baska filmler izleyin derim.
3


default avatar
(137) -
puanını hak eden izlenmeye değer bir film bana göre...


default avatar
(76) -
Filmi seyrederken yabancı bir ülkeye turist olarak gittiğinizi düşünün. Ben böyle yaptım ve gerçekten filmden çok etkilendim.
8


avatar
(253) -
Etkilendim. Epeydir gerilim türünde beni tatmin eden bir yapım izlememiştim.
Sürprizbozan: Göster


Kurban, 'neden yapıyorsun bunu?' die sorduğunda insanoğlunun kendini sorgulayası geliyor. Bir insan nasıl olur da bunları yapabilir. Hastalık aslında ikiye ayrılır: Beden ve ruh. Ruhu hasta olanlarsa artık insanlıktan çıkıyor, insanı insan yapan ruh değil midir zaten.

Oyunculuklar gerçekçi, karanlığın kullanımı başarılı, yönetmenin etkisi hissediliyor, ayrıntılar keyif verici, gerilim üst düzeyde vb. başarılı unsurlar... İzlenmeyi hakediyor.

6.6/10 ★★★☆☆
7


avatar
(3699) -
Gerçek olaylardan esinlenerek hazırlanmış bir gerilim filmidir.. Bu film bana çok ilginç gelmişti.. İzlemenizi tavsiye dederim... Ayrıca IMBD puanı bana göre çok düşük kalmış.. Hehehehe
8


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film