Giriş Kayıt
Yorumlar (5)
avatar
(444) -
Rap müziği birine sevdirmek istiyorsanız bu filmi izletin. Bu adama inanıyorum, rap tekrar güneye evine dönüyor. Çünkü her şeyin başladığı yer burası. Norm'un Rap Dersi'nde ki giriş konuşmasının bu filmden alıntı olduğunu söylememe gerek yok sanırım Punky
7


default avatar
(10) -
Film gerçekten akıcı kendini izlettiriyor beni heycanlandırdı öle canınız sıkılıyor izleyecek film arıyorsanız kesin izleyin
9


default avatar
(16) -
İlk olarak çeviriyi yapan arkadaşa teşekkürler, gerçekten filme uygun bir çeviriye imza atmış.Film ise gayet güzeldi özellikle film için kaydedilen parçaları dinlemek keyifliydi.Rap konulu senaryosu olması açısından önyargıya kapılabilirsiniz fakat akıcı ve kendini izlettiriyor.Ludacris'in de oyuncu olarak katıldığı film kendi alanında başarılı yapımlar arasında.
8


avatar
(190) -
küçük yaşta kurduğu hayalini (rapçi olmak) gerçekleştirmye çalışan bir adamın hikayesi.rap müziğini seven arkdaşlara ayrıca önerilir.
8


avatar
(1239) -
ben bir rap müzik dinleyicisiyim ve bu film bana ayrı bi hitap ediyor. bugün sanırım 6 yada 7. defa izledim. önceden hep tr dublaj lı cdsini almıştım ve o şekildeki halini izlemiştim. ilk defa orjinal dilinden indirip altyazılı izledim.

bu filmin çevirisini yapan arkadaşa çok teşekkür ederim. özellikle rapin söylediği yerleri çok iyi çevirmiş. anlam kaybı olmamış bu yüzden çeviriyi yapan arkadaşı ayrıca tebrik ediyorum..

benim için çok özel bir film. umarım izleyen arkadaşlar da aynı güzellikde izlerler.

emeği geçen herkese teşekkürler. Gülücük selametle Saygılar
10


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film