Giriş Kayıt
Yorumlar (16)
avatar
(6205) -
Harika bir kurguyla ayrıca oyunculuklar da abartıya kaçmadan başından sonuna kadar gizemini koruyan ve sizi meraklandıran sıkılmadan keyifle izleyebileceğiniz bir film. Jodie Foster'ın muhteşem oyunculuğu resmen dikkat çekiciydi. Çok kısa olarak izlerken oldukça şüphe uyandırmayı başaran bir film sıkılmadan izlenir ve tavsiye edilir..
7


avatar
(8408) -
Benzer bir hikaye J Moore'un oynadığı The Forgotten filminde kullanılmıştı. Gerilimi ve sürükleyiciliği yerinde, kaliteli bir yapım. Ayrıca J. Foster gibi usta bir oyuncunun yarattığı fark net ortada... Tavsiye ederim, iyi seyirler olsun.


avatar
(1330) -
Bugüne kadar izlediğim hemen hemen bütün uçak filmleri gibi, bu da gerdi ve bu da başarılıydı. Gerilim de aksiyon da dozundaydı. Oscar filmi değil ama alanında gayet başarılı. İzleyeni pişman etmeyen sürükleyici bir film... Bu tarzı sevenlere şiddetle tavsiye ederim. 8/10
8


avatar
(76) -
Güzel, sürükleyici bir film. Uçak filmlerini sevenler için birebir.
8


avatar
(203) -
Senaryosu sağlam bir filmdi. Gizemini belli süre korumaya devam etse de bir yerden sonra kim olduğunu tahmin edebiliyorsunuz. Gerçi filmin başından beri istemsiz olarak ve uçağa hiç binmediğim için uçağın bir bölmesi çok dikkatimi çekmişti. Sürekli gözüm ona takılı durdu ki boş yere de takılmamış. Jodie Foster güzel bir oyunculuk sergilemiş. Filmle alakalı muallakta kaldığım bir nokta var hala. Her şey sonunda açığa kavuşmasına rağmen gizemini koruyan tek nokta kaldı:
Sürprizbozan: Göster
Heyecanını koruyan bir filmdi ama o kadar yolcu arasında hiçkimsenin de çocuğu görmemiş olması ilginç. Başta hepsinin ağız birliği yaptığını düşündüm ve kadının savına katıldım.
Sürprizbozan: Göster

Uçaktaki o kadar insana kızının varlığını kanıtlamaya çalışırken yaşadığı sarsıntıdan ötürü akli dengesi bozuk muamelesi görse de vazgeçmeyen anne işte...
6


avatar
(4241) -
İzlemeden önce çekincelerim vardı sıradan bir uçak filmi zannettim ama yanılmışım! Fazlasıyla başarılı. Hem uçakta geçecek , hem sıkmayacak, hem de gizem ve aksiyon olacak hepsini bir arada müthiş uyum içinde..
7


avatar
(45) -
Uçaklarda geçen filmlere bayıldığım için bu filmi atlamak istemedim. Gerçekten kurgusu çok güzeldi. Gizemini uzun bir süre koruduğu için film boyu teoriler ürettim. En sonunda ise kısmen tahmin edinebilecek bir şekilde sonlandı.
Sürprizbozan: Göster


default avatar
(90) -
Senaryo tahmin edilebilir olsa da sürükleyici olduğunu söyleyebilirim. Oyunculuklar gerçekten güzeldi. İzlenebilir. 6.5/10
7


avatar
(188) -
9 vermeyi düşünürken bir anda 3 saçma mantık hatası yüzünden 6 puana düşürdüm. Çünkü filmden haz alıp sürüklenirken kaliteden kopmazken bir anda bariz 3 mantık hatası maaleef 6 halbuki oyunculuklar çok iyiydi..
6


default avatar
(249) -
Film çok güzeldi. Her anı gerilim dolu merak uyandırıcı. Arkadaşlarında dediği gibi konusuyla senaryosuyla oyunculuğuyla göz dolduran bir film. iyi ki izlemişim...


avatar
(94) -
Genel olarak kurgu tahmin edilebilir olsa da izleniş fena değil,izlerken sıkılmıyorsunuz.Sonunda da güzel bir hal alıyor.Genel olarak süre-izleniş-senaryo bazında tatmin edici bir film diyebiliriz.Özellikle son sahneler çok güzeldi:

Sürprizbozan: Göster
7


avatar
(3699) -
Jodie Foster'ın oyunculuğunu konuşturduğu filmlerin arasındadır.. Akıl sağlığından şüphe eden bir topluluğa kendisini kanıtlamaya çalışan bir annenin dramıdır bu film.. Kızının varolduğunu kanıtlamak için elinden geleni yapan bir annenin dramı ve gerilim dolu anlarıdır bu film.. Ailece izleyebileceğiniz güzel bir gerilim filmi..

İyi seyiler..
7


avatar
(2066) -
Kalabalıklarda, kitlelerin vurdumduymazlığı ve insanların bir annenin yavrusuna olan bağlılığına karşı ilgisizlikleri üzerine güzel bir yapım. Üstelik aksiyon tadında. İzleyin derim.


avatar
(284) -
üfürükten teyyare selam söyle o yare.. senaryo zayıf kurgu vasat, çok beklenti içine girmeDen vakit geçirebileceğiniz bir film..
6

Cevaplar (1)
default avatar
(149) -
Hiç senaryo zayıf kurgu vasat görmesem neyse Gülücük

Türkçeyi katledip öyle saçma sapan bir anlama çıkan kelime yazınca anlaşılamamış herhalde..anlayan onu çoktan anladı anlamayan arkadaşım sende üzme ve yorma boşuna kendini herkes anlayacak diye bir kural yok.
4


1
| Bildir


default avatar
(33) -
insanı ikilemde bırakan çok güzel bir gerilim filmi..tavsiye ederim mutlaka izleyin Gülücük
8


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film