Giriş Kayıt
Yorumlar (5)
avatar
(67) -
Görsel açıdan mükemmel aksiyon sahneleri mevcut.Senaryo idare eder , merak duygusu ile izlenirliği arttırıyor.Bu kadar ödül adaylığı alması sanırım görsellikten kaynaklanmakta.
6


default avatar
(74) -
Herhalde ülkenin en güzel 2 insanını bulup oynatmışlar. Gözlerimiz doğa olsun çevre, insanlar olsun bayram etti. Ilk kez tv de yarim yamalak izlemiştim ve aşırı etkilenmiştim. Bugün tekrar baştan izledim. Genel olarak güzel film fakat dile kulağım ve uçmalı, abartmalı aksiyon sahnelerine gözlerim hiç alışkın olmadığından izlerken biraz zorlandım. Ama duygusal, çarpıcı ve şaşırtıcı olması sebebiyle tabiki tavsiye ederim.
7


avatar
(6206) -
Kesinlikle Ziyi Zhang 'ın güzelliği ile olsun performansı olsun bir kez daha görsel bir şölene imza attığı tartışmasızdır. Film son derece etkili bir girişle başlıyor ve temposu son derece başarılı ilerliyor ve kendini izletiyor. Dans ve dövüş sahneleri gerçekten mükemmeldi üstelik filmde romantizm de olması ayrı bir zevkti şimdiden arşivimde yerini almıştır, İzlemeyenlere tek önerim orjinal dilinde (Çince -Mandarin ) izlerseniz daha keyif alacağınız kesin ,,,
8


avatar
(440) -
görsellik on numara. filmi izlerken "hero" adlı filmi çok andım. sebebi yönetmenlerinin aynı olmasıymış, izledikten sonra öğrendim. harika bir iş çıkarmış. doğanın renkleri bu kadar mı güzel kullanılır... izleyin hemen derim.
9


avatar
(24) -
filmin son sahnesi mükemmeldi.öyle duygusala bağlıyorlarki kopamıyorsun.
10


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film