Giriş Kayıt
Yorumlar (6)
default avatar
(127) -
Oyuncuları sevdiğim için izledim, güzeldi ama hafiften sıkıldım izlerken nedeni ise;
Sürprizbozan: Göster
4


avatar
(1239) -
Ben bu filmi izlemeden önce bir hata yaptım. Korku filmi arıyorum ve bir film forumunda şeytan çıkarma tarzı şeylere bakıyordum birinin yorumuna takıldım.Adam işte bir kaç korku filminin yanına bu filmi eklemiş ve yanına parantez içinde " kesinlikle tek başınıza izlemeyin özellikle gece hiç izlemeyin" yazmış.Ben bu arkadaşın yorumuna kanarak daha doğrusu sazan gibi atlayarak ne filmin konusuna ne de başka bir şeyine bakmadan filmi direk netten açıp izledim.Filmi izlerken sürekli korku sahnesi , ruh , şeytan falan öyle şeyler bekliyorum ama film beklentimden alakasız gidiyor.Tabi sonunda korku filmi yerine iyi başlayıp sıradanlaşan bir film izlemiş oldum Füüü üüü üü Hıhı
5


avatar
(543) -
Garip bir aşk hikayesi. Filmin konusu gerçekten gerilim - korku olmamalı.
Eşin ölüm döşeğinde, kayının geliyor sana ben eşinim diyor, hastanede bana birşey oldu diyor, yersen yani. Ne olursa olsun finalkin zayıf olması bir yana film güzel bağlanmış. Biraz da Ghost'tan mı etkilenilmiş ne?
8


avatar
(649) -
Gerçekten seven ve sevdiğini kaybetme korkusuyla burun buruna gelen herkes için zor bir karar var bu filmin konusunda. Ben sıkılmadım ama herkesin sıkılmadan izleyebileceğini sanmıyorum. Aldığım dvdnin kapağı buradaki afişten çok farklı ve "gerilim - korku türüyüm" diyor. Ama alakası yok! Finali de yetersizdi bana göre!
5


avatar
(326) -
Sarah Michelle Gellar, bu tür filmlerin aranan yüzlerinden biri oldu artık. Bu filmde de gayet başarılıydı. Senaryo açısından da pek fakir bir film izlemiyorsunuz. Başından sonuna temposu hiç düşmüyor. Ve süresi de gayet ideal. Yaklaşık 90 dakikada olup bitiyor herşey. Bence her bünyeye uygun bir film.
9


default avatar
(211) -
Konu ilginç geldi izledim. Abartamasamda güzel filmdi. Zamanım boşa gitmedi diye düşünüyorum Gülücük


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film