Giriş Kayıt
Yorumlar (5)
default avatar
(3) -
Umutsuzluğu ve teslimiyeti, vazgeçmişliği yitip gitmişliği görüyorsunuz oyuncunun gözlerinde. Gerçekten iç burkucu ve bir o kadar başarılı bir film olduğuna inanıyorum.


avatar
(1418) -
2005 Macaristan,Almanya, İngiltere yapımı, yahudi soykırımı konulu gerçek yaşam hikayesi olan FATELESS-sinemasal kalitesinin üstünlüğü ve Ennio Morricone'nin müzikleri ile benzeri filmlerden daha üst seviyede bir yapım.

O kadar etkileyici çekilmiş ki izlemek hiç kolay olmadı. Sık sık durdurup nefeslenmek ihtiyacı duydum. Bir belgesel kadar gerçekçiydi.

Film 14 yaşındayken toplama kamplarına gönderilen bir Macar çocuğun gözünden ve iç sesi ile ekrana geliyor. Abartısı ve fazla diyaloğu olmayan, gri tonlarındaki rengiyle çok etkileyici, derin bir film
7


avatar
(260) -
Başta çok iyi başlayan film, toplama kampına gönderilme sonrasında nedense gereksiz yere uzatılmış. Üstelik buradaki sahneler Shindler'in Listesi gibi çok başarılı da değil. Yine de, bu toplama kamplarında neler yaşandığını merak edenler izleyebilir.
7


avatar
(2674) -
Anlatılan hikaye güzel, fakat sahneler arası çok kopuk. Sanki 3-4 dakikalık birbirinden bağımsız olaylar çekilmiş ve sonradan birleştirilmiş gibi, yani film akıp gitmiyor. Gereksiz olduğuna inandığım çok sahne ve diyalog var, onları çıkartıp 1,5 saatlik bir daha komplike bir film yapılsaydı mükemmel olurdu. Yine de gerçek bir hikayeyi tüm gerçekleriyle anlttığı için seyredilmesi gerektiği kanaatindeyim.10/7
7


default avatar
(61) -
Yahudi soykırımı filmlerinden izlenebilir.
10


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film