Giriş Kayıt
Yorumlar (9)
avatar
(4241) -
İhtiyacınız olan eğlence ve komediyi sizlere bağışlıyor ama daha fazlasını vermiyor. Hızlı giriş ve anlatımla bu süreye göre iyi kurgulanmış ama mizahı aşırı komik bulmadım. Tipik Ben Stiller filmleri gibi olsa da anlatımıyla iyi vakit geçiriyor ama hepsi bu.
6


default avatar
(314) -
Baya güldüm eğlenceli bir filmdi. Bana göre tek bir yerde sıkıntı var finaliydi. Yavan bitti gibi. Huysuz bağırsak sendromunun ne illet bir şey olduğunu cok güzel anlatmışlar kendimde de var Gülücük)
7


avatar
(727) -
Bu filmin salsa dans sahnesi efsane. Bazı yerlerde bariz absürt saçmalıkları söz konusu ona rağmen ana konusu güzel. Kadın erkek ilişkisini kalıplardan öte anlatmış. Risk almadan aşkı bulmak zor.


avatar
(1234) -
İyi güldüm. Ben Stiller ve Jennifer Aniston zaten iyi oyuncular. Genelde komedi filmlerinde iyi iş çıkarıyorlar. Tavsiye derim. 8 puan.
8


avatar
(1086) -
Güzel bir romantik komedi, tekrar tekrar izlenebiliyor.

Sürprizbozan: Göster
10


default avatar
(18) -
Çok güzel bir film izlediğim en iyi romantik komedilerden biri kesinlikle izlenmesi gereken bir film.
10


default avatar
(56) -
Sürprizbozan: Göster
oryantalizmden ne zaman vazgeçecek bu Hollywood çok merak ediyorum. Ayrıca oldukça basit bir mizahı var filmin yani eğer kafa yormadan sadece zaman geçirmek istiyorsanız iyi bir seçenek olabilir
6


avatar
(1684) -
Birlikte iyi anlaşan Ben Stiller ve yönetmen John Hamburg`un beraberliklerinden yine ortalamanın üzerinde bir komedi filmi çıkmış. Yanlarına iki iyi oyuncu Jennifer Aniston ve Philip Seymour Hoffman`ı da almışlar ki hikaye alıştık romantik komedilerden bile olsa sonuna kadar zevkle izletiyor. Kendine has bazı orjinal sahneleri ile esprileri de var ve özellikle basketbol sahnesini çok sevdim Çok Mutlu Güzel vakit geçireceğiniz filmlerden; Adam Sandler filmlerini seviyorsanız bunu da es geçmeyin.
6


avatar
(270) -
Filmi iyi bir türkçe dublaj versiyonunu izlemenizi öneririm öyle daha komik oluyor Ben Stiller ın en iyi filmlerinden biri...
9


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film