Giriş Kayıt
Yorumlar (9)
avatar
(13) -
Türkçe Dublajlı olarak izlediğim (ki ona rağmen beğendiğim bir film) ender filmlerden. Hayatı katıksız olarak görenlere gelsin.
7


avatar
(998) -
Çok ama çok güzel bir film. İlk 20 - 25 dakikası sabun tadında da olsa bir yerden sonra film nirvanaya ulaştı . Gerçekten ailece keyifle izlenip arşive alınabilecek filmlerden. İzleyin ve izlettirin.
8


avatar
(285) -
TV Filmleri'ni her zaman sevmişimdir. Bu filmin ise senaryosu çok güzeldi ancak oyunculuk vasat düzeyde, kurgu çok yetersiz ilerlemiş. Bir şey yapılmak istenilmiş ancak tam istenilen yapılamamış gibi. Ama ortada çok tatlı bir emek vardı. Filmin bütçesi tahminimce çok düşük seviyede o zamanlar reklamı bile yapılamamış gibi duruyor ki IMDb'de sadece 4.628 oy alması her şeyi özetler nitelikte. Eğer TV Filmi olmayıp üstüne daha çok düşselermiş kat ve kat üstünde bir yapım izleyebilirdik. Abartmıyorum cidden çok güzel bir senaryo var ancak böyle basitçe işlenmesi filmi bir kaç tık geriye itmiş. Bu yazdıklarım dışında filmi sonuna kadar keyifle izledim ve yüzümde bir tebessümle filmi bitirdim.
6


avatar
(715) -
Çok yapmacık..Gerçek hayatla yakından uzaktan alakası yok..Sürekli seyredene "iyi düşünceler pompalama" gayretinde..Bu da insanı seyrederken rahatsız ediyor..Öğretmenin bu genç yaşına rağmen bu kadar tecrübeli olması ve çok pozitif olması beni "tilt" etti..Bence gereksiz..
2


avatar
(172) -
Güzel keyifli, öğrenci-öğretmen ilişkilerini pek çok yönden ele alan iyi bir yapım.

Film her anıyla sizi okul sırasına oturtabilecek sınıfta. Çok beğendim ve öğretmen arkadaşlarıma da şiddetle tavsiye ederim. Her şey ayarında tadında bırakılmış.

Bunun yanı sıra da kendi eğitim sistemimizi, anlayışımızı eleştirmeden edemiyorsunuz. Bu da bizim için olumsuz yönlerden bir tanesi.
7


avatar
(1684) -
Öğretmenler ve öğretmen öğrenci ilişkileri üzerine yapılmış en iyi filmlerden biri. Genel anlamda basit bir filmmiş izlenimi uyandırsa da anlatmaya çalışıkları şeyler ve hiç sıkmayıp eğlendirmeyi bilen konusuyla ailece oturup sıkılmadan izleyebileceğiniz bir yapım. Filmi özellikle öğretmen arkadaşlarımızın izlemesini tavsiye ederim.
6

Cevaplar (1)
avatar
(285) -
Kesinlikle katılıyorum. Hayatta her şeyin başarıdan ve rekabetten ibaret olmadığı. Dostlukla, sevgiyle çok güzel yerlere gelinebileceğini anlatan güzel bir film. Keşke benim de böyle bir öğretmenim olsaydı... Çok Seviyor
7


1
| Bildir


avatar
(134) -
Öğretmenler hakkında izlediğim en güzel filmlerden biri. Ölmeden önce mutlaka izlenmeli.
9

Cevaplar (1)
avatar
(37) -
Katlılıyorum bu harika filmi herkes izlemeli
8


0
| Bildir


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film