Giriş Kayıt
Yorumlar (5)
avatar
(2674) -
1998'de The New Republic dergisinde yaşanan gerçek bir olay...Dergi içerisinde kendine daha saygın yer edinebilmek için uydurma haberler yapan çaylak bir gazetecinin yaşadıklar ve çevresine yaşattıkları... Gerçek hayattan alınmış hikayesi ve etkileyici sahneleri ile tavsiye edebileceğim filmlerden.
7


avatar
(8407) -
Hayden Christensen benim için potansiyeline ulaşamayan oyunculardan ama bu filmdeki performansı takdire şayan. Kadrosu oldukça iyi oyunculardan oluşan film, gerçek bir hikayeyi anlatarak ayrı bir artı katıyor kendine... Şu konu ülkemizde araştırılsa acaba kaç gazeteci ve hatta kaç gazete ortadan kaybolmak zorunda kalırdı! İzlenmesi gereken filmlerden der, iyi seyirler dilerim.


avatar
(1418) -
2003 ABD,Kanada yapımı biyografi filmi ASILSIZ HABER -Shattered Glass;
1998 yılında New Republic dergisinde uydurma makaleler yazan; foyası ortaya çıkınca kovulan
Amerikalı Gazeteci Stephan Glass'ın ( 1972-) gerçek hikayesini konu alıyor.
Etkileyici bir film. İş hayatına yeni atılacak gençlere çok faydalı mesajları var. Yalan üstüne yalan söyleyen Stephan'ın Pulitzer ödülü hayal ederken düştüğü kötü durumlar beni oldukça heyecanlandırdı.
Çok güzel ve izlenmesi faydalı bir film. Özellikle basın yayında okuyan ve gazeticilik ile ilgili olan sinemaseverlere öneririm.
7


avatar
(2066) -
Hikaye bana inandırıcı gelmedi. Adam 30 yalan haber yapmış, kimse farkına varmamış da, sonra ciddi bir editor gelip maskesini düşürüyor falan. Çok yavan bir yapım olmuş. 5.


avatar
(222) -
Gerçek bir hadiseden uyarlamadır. Peter Sarsgard kadar Christiansen de rolüne yakışmıştır. Yıllar önce izlememe rağmen, keyifle izlediğim için yorum yazma ihtiyacı hissttim. Genç bir köşe yazarının, asılsız hikayeler uydurması ve bir vesileyle yalanının ortaya çıkmasına odaklanan bir hikayesi var...
7


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film