Giriş Kayıt
Yorumlar (5)
default avatar
(50) -
Korku filmi değil bunu öncelikle bilin. Kötü-orta seviye oyunculuklar ve bazı saçma sahneler ve bazı saçma konuşmalar ile harmanlanınca parodi filme dönmüş. Bunu özellikle mi yoksa gerçekten parodi olması amacıyla mı yaptılar bilmiyorum. Film daha çok gerilim-komedi filmi. Dediğim gibi oyuncuların iyi oynayamaması da sizi ister istemez güldürüyor, sanki özellikle komik olsun diye kötü oynuyorlar gibi gözüküyor. İsteyen izleyebilir kötü film değil ama iyi değil.


avatar
(907) -
Sevmedim.Eli Roth'un filmlerini genel olarak sevmiyorum.Bu filmin Eli Roth filmi olduğunu bilmeden izledim ve sevmedim.Fazla klişe ve sonlara doğru iyice sıkıyor.Hiç korku/gerilim değil.Macera deseler daha yerinde olurmuş.Sevmedim.Tavsiye etmem.
4


default avatar
(50) -
Eli Roth'u tepemize çıkaran Tarantino'yu Allah'a havale ediyorum. Kendisi zaten zaman zaman kabak tadı veriyor. Bu yahudi acitasyonundan bıktım artık...


avatar
(136) -
korku film isterseniz, bu film ideal degil kesinlikle...
5


avatar
(117) -
Her ne kadar piyasada çekilmiş binlerce virüs konulu film olsa da Cabin Fever, Eli Roth' un suç-korku öğelerini harmanlayan kendi has tarzı ile diğer virüs-korku filmlerinden ayrılıyor. Filmin aynı zamanda bir suç filmi olduğunu Eli Roth'u gördüğünüzde tahmin edebilirsiniz zaten.

Ormanlık bir alanda inşa edilmiş ahşap bir kabinde tatillerini geçirmek isteyen 5 gencin planları yüzü deforme olmuş, hastalıklı bir adamın bu kabine gelip yardım istemesiyle mahvolur. Gençler arabalarını çalmaya çalışan bu adamı kovalamak isterken başlarına hiç tahmin edemedikleri büyük bir bela alırlar, birer birer virüsün etkisi altına girmeye başlayan gençler bir yandan hastalığa bir yandan da virüsün yayılmasını engellemek için kendilerini arayan bölge sakinlerine karşı hayatta kalma mücadelesi verirler.

Filmin ortalamanın üzerine çıkabilecek bir konusu ve oyunculuğu olmasa da, korku-suç filmlerini sevenlerin sıkılmadan izleyebileceği bir Eli Roth Klasiği.
6


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film