Giriş Kayıt
Yorumlar (4)
default avatar
(1082) -
Rahmetlinin tutmadığım filmlerinden birisi, Meral Zeren ile oynadığı film aklıma geldi, orada da ilkokul öğrencileri var yardım ediyordu, burada da ufaklık güllüşah yardımcı oluyor, film çok basit kalmış.. Konunun basitliğine bakın ki, koskoca insanlar dururken, bacak kadar çocuk olan Güllüşah, İbo’nun sevdiğine kavuşabilmesi için elinden geleni yapmaya çalışıyor.. Rahmetli haricinde ki oyunculuklar çok vasat, film vakit kaybı..
5


avatar
(415) -
İnsanı ne güldüren ne de adam akıllı düşündüren bir film. Rahmetlinin kötü filmlerinden benim için. Güllüşah karakteri de son derece antipatik zaten. Senaryonun içi de yeterince doldurulmamış. İnsan izlerken ciddi anlamda sıkılıyor. Hatta televizyonda denk gelsem başka kanala geçiyorum.
3


avatar
(255) -
Kemal sunalın en kötü filmlerinden. Özellikle oyunculuğa dair hiçbir şeyin olmadığı bir film. Tamamen yapmacık
5


default avatar
(1457) -
İbo ile Güllüşah, Atıf Yılmaz'ın olsun Kemal Sunal'ın olsun en başarısız yapımlarından bir tanesidir kanımca. Çok yapmacık olduğu kadar çocuklara da yanlış bir yaklaşım sergileyen bir sinema filmidir. Kemal Sunal'ı düşünemeyen bir komedyen kalıbına sokmuştur film ki bu çok yanlıştır onun gibi düşünen bir adam için. Ayrıca Anadolu kalıbını da çok yanlış ve üstüne başarısız bir şekilde yansıtmıştır. Çocuk filmleri tutar deyip yola çıkanların para kalıbıyla ilgili bir durumdur. Zaten bu filmlerde oyunculuk gerekseydi minik oyuncularımız da bambaşka bir yerde olmaz mıydı? Biraz hatır gönül işi çekilmiş işler bazen.

Bence izlemeyin geçin derim. Saygılarımla...
1


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film