Giriş Kayıt
Yorumlar (3)
avatar
(185) -
Her DC filminden sonra söylediğim gibi DC film değil animasyon yapsın.serinin 26 bölümü Netflix e düşünce izleme şansım oldu.diğer animasyonlar gibi bu da harikaydı.


avatar
(511) -
Kesinlikle müthiş. Zekice hazırlanmış, yapımcılar hiç yüzüne gözüne bulaştırmamış, üst seviye bir çizim, yeterince güzel bir senaryo yapılanması ve seslendirmeler tatmin edici, bir çizgi filmden başka daha ne isteyebilirsin ki? Neredeyse Batman: the animate series kadar aynı derecede.

Ben özellikle karakterlerin sunuluş şeklini ve aralarındaki ilişkilerini çok beğendim. Arkadaş olabilirler ama her zaman aralarında bir gerginlik var. Güçlü ve masum bir Superman, Kevin Conroy'un mükemmel seslendirmesi ile tıpkı olması gerektiği gibi soğuk bir Batman. Gerçekten müthiş.

Eğer diziden zevk almak istiyorsanız Batman: The Animated Series ile Superman: The Animated Series'i izlemek zorundasınız. Eğer bu 2 diziyi İzlemezseniz yada izlemediyseniz ne olur? Sadece çok fazla zevk alamazsınız, çoğu düşman karakterler ''Batman: The Animated Series, Superman: The Animated'' bu iki dizide yer alıyor.
8


avatar
(678) -
Benim gibi çizgi roman okumayanlar için bireysel serilerden sonra kahramanları tanımak adına en iyi yol bu seri. Dc`nin tüm kahramanları olmasa da tamamına yakınını görmek mümkün oldu. Bu yüzden son derece mutluyum. Yeterli vakti ve Dc`ye merakı olan herkesin izlemesi gerektiğini düşünüyorum.
8


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film