Giriş Kayıt
En çok beğenilen yorumlar
avatar
(149) -
Nasıl antalacağımı bilmiyorum ama ilk 10 filmime girmeyi başardı.Bu ne kadar güzel bir filmdir ya.Her sahnesinde heyecanlandığım bir film hatırlamıyorum açıkcası.Her insan hayatında en az 1 defa izlemeli bu filmi.Yavan bir yorum oldu biliyorum ama ne yapayım kelimelere sığdıramıyorum Gülücük


avatar
(10) -
Harika bir film, izlemeyenlere tavsiye ederim..
10


default avatar
(87) -
Tek kelimeyle mükemmel bir filim hiçbir sırıtan yada eleştirecek bir yönünü bulamadım.Tek üzüldüğüm nokta bu filmi nasıl olduda daha önce görüp izlemedim.!
10


Yorumlar (34)
avatar
(242) -
Düşük bütçeli uzaylı filmi gibi olmuş malesef, ben pek sevemedim. Çok fazla diyalog vardı ve diyaloglar aynı çemberde dönüp duruyordu malesef. Bilim kurgu adına da çok fazla detay göremedim.
6


avatar
(6206) -
-Hüzünlü bir hikaye, farklı bir son ve muhteşem oyunculuk, çok beğendim diyebilirim. Çok kısa olarak oldukça başarılı olan bir yapım sıkılmadan izleyeceğiniz ama sonu biraz kafa karıştırsa da yine de izleyince pişman olmazsınız. Belki de iyi Ki izlemişim diyebilirsiniz....
9


avatar
(273) -
Prot isimli esrarengiz bir adam, tuhaf tavırları nedeniyle bir psikiyatri kliniğinde stabilize hale getirilmeye çalışılmaktadır. Prot, K-PAX isimli bir gezegenden geldiğini iddia etmekte ve doktorların tüm karşı çıkışlarına rağmen sunduğu bu geçmişinde diretmektedir.

Bu film için daha çok bir gizem diyebiliriz..İzlediğiniz süre boyunca inanıp inanmama arasında gidip geliyorsunuz. Sonunda beni de yanına al götür diyebileceğiniz bir film .Kevin Spacey ile çok iyi bir yapım..
9


avatar
(546) -
Gayet izlettiriyor.Güzelde bir film olmuş ama sonu beni biraz muallakta kaldı.Ya ana temayı kaçırdım yada yönetmen bilerek öyle bir son yapmış.Ama yorumlardan anladığım kadarıyla sonu belli ben anlayamamışım.Kafama oturmayanlar ise şunlar;
Sürprizbozan: Göster

Aklımda bu sorular olsada film gerçekten sıkmadan izletiyor , güzelde ama dediğim gibi sonunda ne düşüneceğimi bilemediğimden muallakta kaldım.Ona rağmen 7/10
7


default avatar
(2) -
Çok güzel bir film. Hayret verici bir senaryo. İnsanın içinde bir sorgulama başlatıyor. İnsan ''Olabilir mi Acaba!?'' demeden duramıyor.
9


avatar
(95) -
Vay arkadaş ben bu filmi bugüne kadar nasıl oldu da izlememişim. Beğenerek izledim, insanı etkileyen bir film. İki puanı da sonunda soru işaretleri bıraktığı için kırdım.
8


avatar
(13) -
Oğuz sasi abem sayesinde güzelim filmi izleme fırsatım oldu süperdi Gülücük hele o sonda ki döngü anlatması insanı ürpertiyor, geriyor


avatar
(33) -
açıkçası biraz hayal kırıklığı yaşadım.. bi p.k. performansı bekliyordum... (biliyorum sonra çekildi.. ama ben önce p.k. izledim) ama hem senaryo hem oyunculuk tam tatmin etmedi beni.. hipnoz sahneleri dışında kevin spacey nin oyunculuğu ortalamaydı diye düşünüyorum... şu sahne unutulmazdı diyebileceğim bir an yaşatmadı bana..
6


avatar
(59) -
Kıyıda köşede kalmış harika bir film.
Bilim kurgu seven herkesin kesinlikle izlemesi gerek. Ayrıca tabii ki Kevin Spacey var! Daha ne olsun?!
8


default avatar
(249) -
lise yıllarında kiraladığım filmdi kendisi rahmetli dedemle açtık izliycez 15 dk geçmeden dedem bu ne yaa boşa çene dövüş yok deyip kapttırdıydı bana Gülücük seneler sonra izleyince hoşuma gitmişti izlenebilir fakat aşırı abartılcak kadar değil bence Gülücük
5


avatar
(511) -
Filmin kurgusu, olayların birbiriyle bağlantısı mükemmel. Filmin bitiminde mantık olarak her şey kafanızda yerli yerine oturuyor. Bu kadar güzel bir senaryoyu Kevin üstadın oyunculuğu ile taçlandırınca ortaya bir şaheser çıkmış. Bence muhteşem bir filmdi.

ayrıca 7.4 puan filme hakarettir puana aldırmadan izleyin
8


default avatar
(49) -
Kevin Spacey hayranı olarak izledim, iyi ki de izlemişim, çok güzeldi. Özellikle bazı sahnelerde oyunculuğu çok iyiydi. K-pax olayı gerçek miydi orayı anlayamadım.
7


default avatar
(83) -
Gerçekten çok çok güzel bir film. Kevin Spacey faktörünü de es geçmemek lazım. Bu film için başka ne söyleyebilirim bilmiyorum. Su gibi akan bir senaryo, müthiş bir başrol oyuncusu ve sonuç olarak harika bir film...
9


avatar
(11) -
öyle güzel bir film ki insan kabuğunu soymadan iştahlı iştahlı muz yemek istiyor o derece hayal et artık Gülücük


default avatar
(87) -
Tek kelimeyle mükemmel bir filim hiçbir sırıtan yada eleştirecek bir yönünü bulamadım.Tek üzüldüğüm nokta bu filmi nasıl olduda daha önce görüp izlemedim.!
10


default avatar
(14) -
Çok güzel bir film, kafa yormayı sevenlere tavsiyemdir. Prot K-Pax'ten mi tartışmalarına da değinirsek şöyle kısaca bir araştırdım ama aşağıda verdiğim spoileri kimse fark etmemiş. İzlemeyenlere iyi seyirler, izleyenleri şöyle alayım:

Sürprizbozan: Göster

Cevaplar (1)
default avatar
(7) -
Bayağı geç bir cevap olacak ama adı Freddy o dilenci arkadaşın. Benzerliği ben de fark ettim ama yok aynı kişi değiller.


3
| Bildir


avatar
(1223) -
E.T nin bir nevi 2000 versiyounu Gülücük
9


default avatar
(37) -
filmi izlemeye yeni fırsatım oldu iyiki izlemişim, filmin başından sonuna kadar hep bir soru işaretleri kaldı kafamda film durağan ama gerçekten kendisini izlettiriyor acaba bu böyle mi şu şöyle mi diye tereddüte giriyorsun kesinlikle izlenmesi gereken bir film , konusu olsun gerekse oyunculuklar olsun üst safada hele kevin spaceyin oyunculuğu mükemmel adeta filmin içinde gibisin ..10/8


avatar
(130) -
Son zamanlarda izlediğim en iyi filmlerden biriydi ve bu filmi bu kadar geç izlediğime pişman oldum.
8


default avatar
(8) -
İleri sara sara zor bitirdim. Çok yavaş akan ne anlatmaya çalıştığını anlamadığım, gereksiz sahnelerle boyuna uzatılmış bir filmdi bana göre. Bence vakit kaybıydı..
4


‹ Önceki 1 2 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film