Giriş Kayıt
Yorumlar (14)
avatar
(366) -
Animasyon filmleriyle tanışmam bu film sayesinde olmuştur o zaman farkına varamazdık ama şimdi anlıyorum ki çok hoş bir seri izlerken keyif aldığınız bir yapım. Seslendirmeler ayrı bir hava katmış filme.
8


default avatar
(26) -
animasyon tarihinin en iyi filmlerinden birisi. bir sinemaseverin kesinlikle izlemesi gerekir diye düşünüyorum. sadece çocuklara hitap etmiyor yedi den yetmiş yediye herkes izleyebilir.
9


default avatar
(1082) -
Bu, ciddi konuları ele alan, ancak kendisini ciddiye almayan bir film. Buradaki bazı sorunların ciddiyeti sizi şaşırtabilir hayat ve ölüm hayatta kalma isteği, sadakat, fedakarlık ve cesaretle ilgili sorular, ve bir kişinin zevkini azaltmaya başladıkları gibi, ağır şeyleri yıkamak için ustaca komedi yapmaktan kendini alamaz ve o işte ustalaşırlar.
Animasyon sahneleri mükemmel, karakterleri tasvir etmede oldukça ciddi ve başarılı.. Dünya önceleri buz devrini yaşamış, kıtalar buzla kaplanmış. Bunun sonucunda ise ister istemli, ister istemsiz içgüdüsel olarak bu felaketten kaçmak ve hayatta kalmak için animasyon ve komedi karışımı bir macera ile başbaşasınız.
Seslendirmede ki arkadaşlarımız çok başarılı bir iş çıkartmışlar. Miskin hayvanın sesi çuk diye oturmuş sonra kalkamamış galiba...
8


default avatar
(134) -
Animasyon tarihinin en iyi serisi belki de.Kesinlikle izlemenizi tavsiye ediyorum.Shrek'ten önce çekildiğini duymuştum aslı varsa.


avatar
(847) -
Ice Age (2002).. Buz devrine hoş geldiniz.. Bu unutulmaz animasyon serisinin başlangıç filminin yönetmenliğini iki isim Carlos Saldanha ve Chris Wedge üstlenmiştir.. Filmin gişedeki yapmış olduğu hasılat ile en fazla kazanan filmler listesine girmeyi başarmıştır.. Ve büyük hayran kitlesine sahip olan bu serinin başlangıç filminın devamı dört yıl sonra çekilmiş.. İkinci film beraberinde üç yıl sonra üçüncü filmin çekilmesine kadar gitmiştir.. Şimdi herkes serinin dördüncü filmini sabırsızlıkla beklemekte.. Çünkü bu filmin bende de herkesde olduğu gibi yeri ayrıdır.. Anismasyon türünü bana sevdirmeyi başaran bir yapım olma özelliği taşıyor.. Manny - Ali Poyrazoğlu , Diego - Haluk Bilginer ve Sid - Yekta Kopan başarılı bir şekilde seslendirmiştir.. Bu kadar uyumlu bir üçlüden daha iyi kimsenin seslendireceğini düşünmüyorum her birinin karakterine cuk oturmuş.. Hem artık onların seslerine alıştık bir animasyon filminde bana göre seslendirme filmin içine girmek bakımından çok önemli olduğunu düşünüyorum.. Film, Buz Devrinde geçen bu macerada Mamut (Manny), Kaplan (Diego) ve Gelincik (Sid) yollarının keşişmesini konu alıyor.. Önce Sid ve Manny tanışırlar.. Ayrıca bir bebek kaybolmuştur.. Onu ailesine ulaştırmak için elinden geleni yapacaklardır.. Ama peşinde bir kaplan sürüsü bebeği onların elinden almak ister.. Bu kaplan sürüsünün içerisindeki Diego onların bu mücadelesinde önemli bir yer tutacaktır.. Zaman geçtikçe bu üçlü sıkı bir dost olacaklardır.. Bu anismasyon harikası her yaşa hitap eder.. Yaratılan karakterler herkes tarafından sevilmiştir.. Özellikle Sid karakterinin yeri herkesde olduğu gibi bende de bambaşkadır.. Onun hal ve hareketlerine gülmemek elde değil.. Sincap Scrat unutmamak gerek.. Oturun ailenizle bu eğlenceli animasyonun keyfini çıkarın.. Duygusal olarakta dostluk temasına değinmeleri insanı gerçekten etkiliyor.. Bu filmden hemen sonra Buz Devri 2 geçmenizi tavsiye ederim.. 8.7


avatar
(86) -
Hani bazı filmler vardır bu filmleri birçok kişiyle izletmek istersiniz. Benim yüzde yüz başarı aldığım tek film bu. Yaklaşık 20 kişiye izlettim ve her biriyle de ayrı ayrı izleyip güldüm. Tabi başta burun kıvıranlar oldu "çizgi filmmi izleyeceğiz" diye ama hepsi de güldü. Bazıları da benim gibi bağımlısı oldu. Kısacası izleyin izlettirin.
10


avatar
(709) -
Sinema sektöründe süper olmaya biliriz fakat dublaj konusunda dünyada ilklere gireriz heralde kırıldım gülmekten resmen sadece sid için bile izlenir o kadar güzel dublaj yapmışlarki sid'e...
8


avatar
(994) -
Serinin başlangıcı olduğu için ilk göz ağrılarımızdandır bu film.
8


default avatar
(3) -
The king of animations...
10


avatar
(697) -
Çok hoş komik bir animasyon zevkle izleyebilirsiniz
10


avatar
(181) -
En eğlenceli animasyonlardan biri Çok Seviyor
8


avatar
(649) -
Seslendirme ekibiyle, karakterleriyle, espirileriyle animasyon dünyasının starı gibi birşey bu film benim için Gülücük
7


avatar
(691) -

Animasyon değil bu, bu soğuk kış günlerinde içtiğimiz sıcacık bir fincan kahve, yaz günlerimizin serinleten dondurması, çubuklara sardığımız tatlı mı tatlı macun, dilimizi ve kalbimizi kıpkırmızı yapan elma şekeri, bu bambaşka birşey ama animasyon değil kesinlikle...

9 / 10

9


avatar
(359) -
10 numara animasyon film. Bu seri ile animasyona kanım ısınmaya başladı.
10


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film