Giriş Kayıt
Yorumlar (27)
avatar
(847) -
Casus Oyunu (2001) Usta ve çırak aynı filmde! Yönetmenliğini Tony Scott üstlenirken oyuncu kadrosunda Brad Pitt, Robert Redford, Catherine McCormack, Stephen Dillane ve Colin Stinton gibi isimleri izleyeceksiniz.. Film Aksiyon-Suç türlerini barındırıyor.. Konusuna gelecek olursak emekli olmasına az kalan bir ajan (Muir) yıllarca birlikte çalıştığı (Bishop) ona ajanlığı öğrettiği adamı kurtarmak için elinden geleni yapacaktır.. Çünkü birlikte çalıştığı adam Çinliler tarafından yakalanmış ve idam edilecektir yani çok az bir zamanı kalmıştır.. CIA toplantıda esir düşen adamı çoktan gözden çıkarmıştır.. Bakalım Muir öğrencisini kurtarabilecekmidir bunun yanında CIA alt etmesi gerekmektedir.. Filmin yönetmeni zaten aksiyondan anlayan bir yönetmen olduğundan bahsetmiştim.. Tony Scott imzası olan her film gönül rahatlığı ile izlenir bu da kaliteli ses getiren işlerinden bir tanesi.. Filmi zaman örgüsü bakımından kusursuz yönetmiş.. Oyuncu kadrosuna baktığımızda sinema tarihindeki en önemli olaylardan biri yaşanmış.. Birbirine benzerliği ile tanınan iki usta oyuncu Brad Pitt ve Robert Redford bir araya getiren yapım olarakta dikkatleri fazlasıyla çekiyor.. Yani izlerken acayip keyif aldım ikiside favori oyuncularımdandır.. Brad Pitt yaşlandığında nasıl olacağını görmek isteyenler ve en önemlisi hayranları kaçırmasın tam karşısında yaşlı hali ile başrolde oynuyor. Ayrıca karakter bakımından çok farklı oynadığı filmlerin yüzde 90 izleyen biri olarak gerçekten bu filmide beğendim... Robert Redford rol aldığı 1973 yapımı Üçkağıtçılar ve 1969 yapımı Sonsuz Ölüm filmlerini elinize geçerse mutlaka izleyin iki filmde de Paul Newman ile başrolde oynamıştır ve kariyerindeki en önemli filmlerden olduğunu söylemekte fayda var.. Bu filmide hiç şüphesiz en iyi filmleri arasına katabiliriz.. Ayrıca yönetmenlik kimliği ile ön plana çıkan 1992 yapımı Bizi Ayıran Nehir filmi de önemlidir başrolünü Brad Pitt vermiştir.. Yıllar sonra ikili bu filmde de bir araya gelmiştir.. Casus konulu film sevenleri tatmin eder izlerlen sıkılma gibi bir durum yok.. Aksiyon bakımından da sizi fazlasıyla filmin içine çekecektir.. Filmin soundtrackları çok iyi.. İmdb puanı: 6.9 çok düşük daha fazlasını hak ediyor.. Ajanların hayatı konu alan filmleri seven sinema severlere tavsiye ederim.. 8.7


default avatar
(35) -
Gayet güzel bir film.Casus-Ajan tarzı film sevenler beğenecektir.


avatar
(162) -
Etkileyici bir filmdi. İzlemenizi öneririm...
8


avatar
(2066) -
Robert Redford ile Brad Pitt'in kurtardığı bir ajan filmi. CIA filmlerindeki kalıplar kullanılıyor. "...uydu görüntüleri acil masamda olsun...bütün telefon görüşmelerini istiyorum...adamımız şu an nerede..." vs. Bu tür filmlerin en iyisi "Geçmişi Olmayan Adam" serisiyle oynandı zaten. Sahadakilerle masabaşındakilerin çekişmesi, harcanan elemanlar ve bunları içerden destekleyen bir director. Başroldekiler kurtarıyor filmi, yoksa vasat.


avatar
(276) -
Robert Redford klasiklerinden, tarzını hiç değiştirmemiş öylede Sinema hayatını daha doğrusu gençlik yıllarını kullanmış aktörlerin en başında gelir.

Bugüne kadar izlediğim en iyi filmi ise Benim Afrikam idi elbetteki Merly Streap tartışmasız buna etkendi.

Bu filmde ise biraz xfiles tarzı demek lazım, gizli dosyalar bağlantılar,vs devam ediyor, bu tarz filmleri sevenler mutlaka büyük keyif alacaklardır.

Aksiyon tarzı film sevenleri ise biraz sıkabilir.

Konusu bakımından oldukça başarılı, sıkılmadan izlenecek filmlerden.
5


avatar
(165) -
filmi tesadüfen izledim desem sayılmaz.

casusluk filmlerinden keyfalanlar için bulunmaz bursa kumaşı bir film diyebilirim.

!!!spoiler içerebilir!!!
filmin bana esas düşündürdüğü ise şu olmuştur: adam, kendi yetiştirdiği adamı kurtarmak için başkanın imzasını dahi taklit edebilmektedir. peki biz kendi yakınlarımız, dostlarımız için neleri feda edebilmekteyiz? vefa duygusu, arkadaşlıklar bu kadar rahat harcanamamalı!

hürmetler.
8


‹ Önceki 1 2 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film