Giriş Kayıt
Yorumlar (6)
avatar
(169) -
Mükemmel, düzenli, tertemiz bir AVM ve işini mükemmel yapan bir AVM çalışanı. Mükemmel tek çocuklu bir çekirdek aile. Görünüşte her şey mükemmel. Her şey reklamlardaki gibi nefis. Acaba öyle mi.....?

Filmin çekimleri, konusu, anlatımı gayet iyi. Gerilim filmi arıyorsanız yanlış filmdesiniz. Ancak merak ettiren dram türünde bir film olduğu için ve Robin Williams' ı severseniz izleyin derim.
6


avatar
(6206) -
Paranoya söylemlerinin haklı olduğuna insanın inanasını getiren bir film olmuş. Bana göre tek kelimeyle mükemmel filmden her anlamı çıkartabilmek mümkün ayrica Robin Williams'ın çevresindeki eşyalarin renk uyumu mükemmel sanırım açık tonlar seçilmişki Robin Williams biraz daha masum gözüksün diye Sonuç olarak düşünmeyi bilenler için düşündüren bir film enazında Robin Williams için izlenecek bir film.....


avatar
(1818) -
İzlemek görmeni kolaylaştırır.

Öncelikle filmin bizlere sunduğu duyguya bayıldım. " Hep mutlu olduğumuz anların fotoğraflarını çekiyoruz. " Ne güzel diyor Robin. Aile kavramını ve yalnızlığın insandaki yıkımını anlatıyor film. Keyifli bir izlemin sunuyor bizlere. Oyunculuktan çok senaryoyu beğendim. Hani öyle ahım şahım bir film değil tabi de kesinlikle beğeneceksiniz. Robin Williams ve düşünceleri ya zaten bizden farklı olduğunun kanıtı. Ölümüne de sebep olan buydu. Herkes ölümü ayağına çağıracak kadar cesur olamıyor sonuçta ya da o durumua gelecek kadar hiçleşemiyor. Bakış açısına göre değişebilir tabi. İzle hayatı düşün dur filmlerinden.

İyi seyirler.
Saygılar
7


avatar
(58) -
Robin Williams anısına 10 puan Saygılar Çok Mutlu
10


avatar
(1234) -
Robin Williams ilginç bir rolde. Aslında film biraz kısa ve yüzeysel tutulmuş. Biraz daha derinlere inilip film genişletilse daha da güzel olurdu. Fena sayılmıcak psikolojik dram gerilim filmi. Tavsiye edebilirim. 7 puan.
7


avatar
(1684) -
Biraz çevresine bakıp düşünmeyi bilen insanları bir kez daha düşündüren, farklı farklı anlamlar çıkarabileceğiniz, yalnızlığı anlatan, elindekinin değerini bilmeyenleri eleştiren bir film; bunu da çocukluğunda ezilmiş, sonrasında toplum tarafın yalnızlaştırılmış, bir aile özlemiyle yanıp tutuşan Sy (Robin Williams) ile anlatıyor. Bir gerilim filmi olmasına rağmen şiddet içermiyor aksine rahatsız ediciliği ile sizi geriyor ki bunda Williams`ın katkısı da büyük.
Kötü adam gibi görünse de Sy`ın kötü biri olmadığını düşünüyorum, benzer şeyleri Taxi Driver`da da yaşamıştık
7


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film