Giriş Kayıt
Yorumlar (5)
avatar
(4236) -
Bu kadar düşük puan alması izleyicileri yanıltmasın bilakis izlenmeyecek kadar ne çok kötü ne de mükemmel denmeyecek kadar kusursuz ancak ortada bir kalite olduğu gerçek. Çok güzel senaryosuyla fevkalade kurgulanmış. Oyunculuklar ise birbirinden güzel ve özel olduğundan daha keyifli hale geliyor. İlginç konusu ve sempatik anlatımıyla hoşça vakit geçirilmeye aday filmlerden.
6


avatar
(8404) -
Eski bir film olmasına rağmen, insanı çeken ve izlettiren bir havası var. Tabi bunda en büyük etken göz kamaştıran kadrosu... Hikayesi karmaşık, klişe ama komik. Zevkle izledim, denk gelene tavsiye ederim. İyi seyirler olsun.


avatar
(3699) -
Sağlam bir kadro ve güzel bir film.. Hoşça vakit geçirmemi sağladı.. Kendisini kız kardeşi Gween'e adamış Kiki'nin yaşadığı dram, ti'ye alınarak ve hicvedilerek bizlere sunulmuş..

İyi seyirler.. yakaladım
5


avatar
(1684) -
Oldukça güzel bir film. Alıştık romantik komedi filmlerinin bir başka çeşidi olsa da işlediği konu ve sinema dünyasını tiye alışı oldukça eğlenceliydi. Kadro da birbirine çok iyi uyum sağlamıştı; izlemeden önce birileri sırıtacak sanmıştım ama hiç de öyle çıkmadı.
6


avatar
(649) -
Sevdiğim oyuncular, güzel konu, zevkli seyir! Daha ne olsun? Gülücük
6


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film