Giriş Kayıt
Yorumlar (7)
avatar
(6203) -
Hiç unutmam sinemada izlemiştim.Resmen Metin Akpınar ve Talat Bulut'un oyunculuk dersi verdiği filmdir.Arabeskin toplumu nasıl etkilediğini ve filmin senaryosundan daha çok filmin ne anlattığını anlamak gerekir.İşte Türkiye'nin görünmeyen yüzünü gösteren film.Kesinlikle izlenmeli...
9


avatar
(444) -
Muhteşem bir oyunculukla, ülkenin ne hale geldiğinin kısa bir özeti film. Şu konuşma ise filmin özetiydi.

Sürprizbozan: Göster
8


avatar
(8405) -
Bir arkadasin yorumuna katilmamak elde değil, kesinlikle degeri anlasilamamis bir film. Belki de isimize gelmiyordur anlamak! İzlemek şart, en azindan bir kere... İyi seyirler olsun.


avatar
(16) -
Resmen ibrahim Tatlisesi anlatmislar bravo film 10 üzerinden 9 verdim bize gerçeklerle gelin yalan saçma filimler değil
9


default avatar
(22) -
çok güzel olmakla beraber, değeri anlaşılamamış bir film.
9


avatar
(1684) -
Tiğe almaktan ziyade bir toplum eleştirisi yapılmış, kimi yerlerde eleştiri sınırları aşılıp giydirmelere kadar varmış. Madem halkın sizin sevip beğenmediğiniz kişileri ve müzikleri sevmesi hatta bir değer yapması zorunuza gidiyor o halde yapacağınız eleştiri halka değil kendinize olsun; biz ne yapıyoruz ki insanlar beğenmiyor diye takkeyi önünüze koyup düşünün. Saçma sapan bir hikaye saçma sapan mesajlar.
2


avatar
(543) -
Bugün bu filmi tekrar izledim, çok keyifli, bununla ilgili bir inceleme de yazdım, emin olun bu film şu an Türkiye'de en az iki sezonluk 40 bölümlük bir dizi yapılsın, kesin tutar inancındayım. Medyaya, içimizden çıkardığımız yetenek(!)lere böylesine sahip çıkarken böyle bir dizinin kesin bağımlısı oluruz. Bu filmde hicvedilen herşey birebir doğru, Kandemir Konduk ve diğer tüm emeği geçenleri kutluyorum.
8


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film