Giriş Kayıt
Yorumlar (5)
default avatar
(1082) -
Türkiye’de absürd mizahın öncülerinden Suavi Sualp’in senaryosunu yazdığı, Rahmetlilerin oynadıkları;Kemal Sunal ve Ünal Gürel’in oyunculuklarıyla damgasını vurdukları film.. Hala replikleri sosyal medyada yer alan film efsaneler arasında yer almayı hak ediyor. Sadettin Erbil ustanın gardrop Rahmetli Fuat Ünal Gürel seslendirmesi çok iyi uyumlu olmuş bu karakteri efsane yapmıştır.

Sürprizbozan: Göster
9


avatar
(415) -
Bu film senaryo anlamında gerçekten çok iyi değil ama öyle bir işlenişi öyle bir insanı güldürmesi var ki adeta başyapıt gibi geliyor insana. Filmin amacı düşündürmek değil. Sadece insanları doyasıya güldürmek. Bunu da mükemmel bir şekilde yapıyor. Canım sıkkın olduğunda izlediğim ilk filmlerden biri bu film. Müzikleri de ayrı bir güzel özellikle. Gardırop Fuat karakteri de bir o kadar mükemmel bir karakter. Çok fazla severim onu. Zira bütün her şeye rağmen her şeyi unutup kendi halinde takılmak isteyen biri karakter. Ama tabii istediği huzuru bir türlü bulamaz. Filmin en güzel kısmı da Şakir, Fuat ve bekçinin olduğu kısım sanırım. Kahkahalar eşliğinde izliyor insan oraları.
9

Cevaplar (1)
avatar
(39) -
Ne diyeyim ki, harfi harfine kahkahalar atarak katılıyorum tüm söylediklerine sevgili dostum. Evet, bence hem sanat var hemi de yoh Gülücük Başta Kemal Sunal ve Natuk Baytan olmak üzere... Yahu ne diyeyim... Her emekçimize sonsuz teşekkür ediyorum efendim...


1
| Bildir


avatar
(154) -
Günümüzde bile hala espri konusu olabilecek nadide yapımlardan.
7


avatar
(8408) -
Gardrop Fuat ne çekti sakar sakirin elinden beeee Gülücük) en iyi filmlerinden zaten kötü filmi azdır kemal sunalin...


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film