Giriş Kayıt
Yorumlar (4)
avatar
(415) -
Fena olmayan bir film. Kemal Sunal'ın bir kadın karaktere bürünmesi biraz farklı ve ilginç bir deneme olmuş. Sanırım ondan olacaktır ki insanlar tam olarak bu filme sıcak bakamamıştır. Filmdeki şarkılar pek şahanedir ayrıca. Erdal Özyağcılar da çok güzel eşlik etmiş Kemal Sunal'a filmde. Kemal Sunal - Dinçer Çekmez havası almadım değil filmde.
6


default avatar
(1082) -
Büyük oyunculuk nedir diye birisi size sorarsa gösterebileceğiniz ender filmlerden birisi, kadın rolüne bürünüp o duyguları yansıtmak her babayiğitin pardon her kadınyiğidin harcı değildir.. İnsan aşık oldum bi kere kadın-erkek karışımı da olsa karşındaki vurulabiliyor..
9


avatar
(8404) -
En sevmedigim filmlerinden... Nedense oldum olası isinamadim bu filme...


default avatar
(1457) -
O tarihe kadar böyle bir aktörden böyle güzel bir bayan taklidi çıkmamıştı. Bizi her şekilde güldürmeyi başarmış büyük ama çok büyük sanatçı Kemal Sunal'ın Şabaniye isimli filmi onun zamanında yurtdışındaki sinema endüstrisinin de dikkatini çekmesine neden olmuştu. Bu filmi özellikle sevmemin en önemli sebebi Adile Naşit'in de olması. Türk sinemasının gelmiş geçmiş en sevimli kadınıdır Adile Naşit. Bu filmde de Şabaniye'nin annesi rolünü mükemmel şekilde oynuyor. Kartal Tibet'i, Kemal Sunal'ı ve Adile Naşit'i kaybettik. Reha Yurdakul, Aliye Rona, Turgut Boralı ve İhsan Yüce de çoktan vefat ettiler. Geriye kaldı Çiğdem Tunç ki o da pek ortalarda görünmüyor. Erdal Özyağcılar ise Elveda Rumeli ile birlikte artık elveda dedi sayılır. Son dizisini saymıyorum bile. Ama onu bir kez daha güzel bir yapımda görmeyi de arzu ediyorum.

Şabaniye'den size minik bir replik...

Hayranı olan bir kimse :Bu imzayı ömrum boyunca silmeyeceğim.
Şabaniye: Ay kokarsın kııııız!!! Çok Mutlu
6


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film