Giriş Kayıt
Yorumlar (10)
avatar
(29) -
Kemal Sunal'ın en beğenilen filmlerinden biridir. Filmde yer alan karakterler, diyaloglar, olay örgüsü filmi zirvede tutan etkenlerdendir.

Sürprizbozan: Göster


default avatar
(51) -
Her sahnesi ayri bir guzel, muazzam bir film

- Yatak odamda acaip bir cisim var, bomba olabilir. Bu gece gelip patlatir misin?
..
- Kare As
- Bende de 5 As var
..
9


default avatar
(1082) -
Ovvv ne filmdi gerçekten, replikler mi, bakışlar mı, senaryo mu, oyuncular mı vs vs.. Bir film ancak bu kadar otantik yani kendine has bir üslüp tarzı sergiler.. Efsane ''Mülayim Sert'' ile yine efsane '' Mülayim Ters'' kişiliklerinin filmde yer almasıdır.. Filmi esasında absürt mizaha yaklaştıran da muhtemelen budur. Genelde Kemal Sunal'ın filmlerinde örtülü olarak eleştiriler hat safhadadır, bu filmde onu görmeyiyiz.. İnsan bazen düşünüyor zeki fakir mi, yoksa zeki olmayan fakir mi daha çok toplumumuzda yer almaktadır. Her işte olduğu gibi düşmanın bile zekisi, hasmını geliştirir derler. Zeki olmak olaylara pratik açıdan yaklaşmak, yaşanan onca kötü hadiseyi kendisi açısından olumluya çevirme girişimidir.. Filmde çok unutlmaz sahne var, bomba olayı en meşhuru ve kiracısının mülayim e etme eyleme deyip, çok pis bir cevap alışı var, tabii dilencilerden bahsetmiyorum bile..
10


avatar
(415) -
- Merhaba Mülayim abi.
- Merhaba canım. Bu herifi de hiç sevmem.

Şu repliği düşünüp de gülmediğim tek bir an yok. Sadece bu replikle değil onlarca şeyiyle bu film benim için en güzel Kemal Sunal filmlerinden biridir. Mülayim'in öleceğini öğrendikten sonra artık içinden geldiği gibi davrandığı o kısımlar gerçekten çok güzel. Gariptir ki böyle davrandığında daha da saygı duyulan bir kişiye evrilmiştir. Ayrıca şu filmde Mehtap Hanım'ın evinin lokasyonunu bir türlü çözemedim. Nerede bir olay olsa Mehtap Hanım'ın penceresinden her şey net bir şekilde görülüyor. Bu da filmin güzelliklerinden biri.
Sonuç olarak çok kötü bir film olmuş. Mesela yani...
10


avatar
(20) -
Muhteşem Senaryo, muhteşem yönetmen ve muhteşem aktör. Erdoğan Tünaş,Natuk Baytan ve Kemal Sunal'a teşekkür ederiz.Bu film başka güzel,ayrı bir yeri var.Kemal Sunal'ın oyunculukta zirve yaptığı filmdir.
10


avatar
(6) -
Fazla konuşmaya gerek yok. En iyi Kemal Sunal filmi. Abartmıyorum, solo kariyerinin kesinlikle en iyisi. Absürt komedide türk sinemasının tartışmasız zirvesi.

10/10.
10


avatar
(8408) -
Bombacı mülayim:) efsane filmlerden... Kesinlikle izlenmeli...


avatar
(705) -
" Otobüsün olayımm Mülayimmm " Çok Mutlu
8


avatar
(1684) -
Şahsen Kemal Sunal`ın en sevdiğim filmi ve en iyi filmlerinden biri olarak gördüğüm bir yapım. Diğer filmlerine hatta diğer Yeşilçam komedilerine nazaran kendine özgü bir mizah anlayışı var; hikayesiyle, finaliyle, karakterleriyle ve özellikle replikleri ile her şeyle dalga geçen bir yapım; kült bir film.
9


avatar
(697) -
favori kemal sunal filmlerim arasındadır :d bombaci mülayim
10


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film