Giriş Kayıt
Yorumlar (15)
default avatar
(302) -
yıllar sonra bugün yeniden seyrettim, yine etkilendim. bu stephen king denen adamın romanlarından uyarlanan filmler nedense insanı kalbinden yakalıyor. neden böyle, çözemedim. tıpkı kemal sunal filmlerinin yüzlerce kere seyredilmesi gibi tuhaf bir durum.
8


avatar
(8405) -
A. Yelchin ve Anthony Hopkins ile harika bir film. Ölümüne çok üzülmüştüm, niyeyse filmlerde izledikçe arkadaşım gibi gördüğüm oyunculardan biriydi. Üstelik çocukluk halini gördükçe insan daha çok üzülüyor. Film çok güzel, tavsiye ederim. İyi seyirler olsun.


avatar
(4238) -
Her izlediğim film için konuşmam gerekirse ne anlattığından daha çok ne hissettirdiği ve neler hissettirebildiği benim için çok daha önemli. Dram yönü diğer öğelerden daha baskın olup yavaş aktığı doğru ancak bu filmi kötü bir film yapmamakla beraber her filmde aksiyonu aramak büyük yanılgı olacaktır. Asıl cevaplamamız gereken soru şu olmalı. Aksiyonu olmayan filme kötü mü dememiz gerekiyor? Ben bu acayip sorulardan ziyade bu tip filmlerden bir şeyler kapmanın bir şeyler öğrenmenin çok daha önemli olduğunu düşünüyorum. Kısaca bir çocuğun gözünden hayranlık duyduğu bir insanın hayatını nasıl daha da güzelleştirdiğini görüyoruz. Pek çocuk filmi denemez çünkü konuşmaların bir kısmı yetişkinin konuşmalarından bile daha derin anlamlar içeriyor. Çok bilinen bir yapım değil ancak hikaye gibi filmler seviyorsanız gözünüze çok hoş gelecektir.
7


avatar
(2066) -
Sade anlatımı, yalın oyunculuğuyla düşündürücü bir film. Anthony Hopkins her zamanki gibi iyi oynamış.
7


default avatar
(136) -
İnsanın geleceği çocuklukta tanıştığı büyük kişilerle alakalı...ufku geniş biri gördüğünüzde sorun çocukken kimlerle karşılaştı...
sevginin güzelliği çocuklukta bir başka güzellik arz ediyor...
8


avatar
(6203) -
Gerçekten konusuyla gizemiyle ayrıca Anthony Hopkins ve çocuk oyuncu Anton Yelchin'in oyunculukları izlemeye değer bir filmdi.Aslında film biraz yavaş tempoda ilerliyor ama gizliden gizliye esrarengiz giden hikayesiyle sizi etkisi altına almayı başarıyor.Ben çok beğenerek izledim ve izlemenizi tavsiye ederim.
''Ayrıca bir not düşmek istiyorum'' çocuk oyuncu Anton Yelchin'nin 19 Haziran 2016 sabahı evden çıkarken aracını terkettiği sırada boş aracın geri kaymasıyla araç ve otopark duvarı arasında sıkışarak hayatını kaybettiğini öğrendiğimde gerçekten çok üzüldüm....
8


default avatar
(140) -
Çok beğenen arkadaşlara tek sorum olacak.. Eğer başrolde Anthony Hopkins olmasaydı ne kadar seyrederdiniz?
Film soft, sakin bir çocuk dramı.... benimde hayranı olduğum bir Hopkins'in gariban bir çocuğun sevgisini ve güvenini kazanması dışında konu ve heyecanı olmayan sıradan bir yapım bence. 5/10 puan
5

Cevaplar (2)
avatar
(102) -
Zaten puanı aldıran Anthony Hopkins ve çok içten bir yapıt..
9


1
| Bildir
default avatar
(302) -
a. hopkins olmasa da filmi yine beğenirdim çünkü hikâyesi fazla insancıl. kötü bir anne, sevgiye muhtaç bir erkek çocuğu, kavuşulamayan çocukluk aşkı carol ve esrarengiz bir adam.
8


0
| Bildir


default avatar
(395) -
Çok güzel bir filmdi son ana kadar duygu dolu izledim.
10


default avatar
(67) -
Stephen King'in Maça kızı adlı muhteşem romanınından.Senaryo Boby karekterin çocukluk kısmına odaklanmış . Romanın en sürükleyici ve dramatik bölümü, anlatılan dönem. Güzel bir hikaye ancak izlediğim dönemde, hikayenin tamamının anlatılması beklentisi, hayal kırıklığına uğratmıştı..
Stephen King romanlarının pek başarılı aktarılmadığını düşünrüm ancak bu filmin iyi bir yere sahip olduğunu söyleyebilirim.


avatar
(163) -
Birkaç kere izlediğim filmlerden birisidir. Çocuk filmi kıvamında bir dram işlendiğinden aksiyon seven bilim-kurgu severlerin acımasızca eleştireceği bir filmdir. Çocuk filmi kıvamında izleyen ve değerlendirenlerin filmi beğeneceğine eminim. Anthony Hopkins ve Stephen King için onlarca kez izlenir.
7


avatar
(1234) -
Kıyıda köşede kalmış ismi pek anılmayan bir film. İyi ki de anılmıyor.Çok meşhur olsaydı, sinema zevki sınırlı insanlar izleyip burada kötü yorumlar yazarlardı. Güzelim filmin adı lekelenirdi. Mutlaka göz atmanız gereken naif bir film. 8 puan
8


avatar
(188) -
ince ve karanlık.. çözülmesi zor bir film fakat anlayana harika bir film.. en önemlisi çok içten..
9


avatar
(40) -
film aile dizisinden bir bölüm sanki ayrıca aksiyon yok akılda kalan sorular çok
1


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film