Giriş Kayıt
Yorumlar (6)
avatar
(8408) -
Toplumumuzun tüm hatlarıyla nasıl sahtekarlık peşinde olduğunun komik hali! Büyük ustanın belki en iyi yapımlarından biri değil ama hicvi, eleştirisi çok sağlam bir yapım. Hala izlemeyen kaldıysa muhakkak izlenmeli!


default avatar
(1082) -
Türkiye hiçbir oyuncu Kemal Sunal rahmetli kadar toplum sorunlarını dikkate alan iş yapmamıştır. Hep iyinin yanında kötününde karşısında duruşu ile izleyenleri kendi tarafına çekmiş bir gerçek vatansever bir aktördür.. Bazen insanlara kuralları da içeren illegal olmayan onların anlayacağı dilden ceza kesmek onlara verilecek en güzel cezadır..
8


avatar
(415) -
Film genel olarak çok iyi sayılmaz bence. Ama bir kısmı var ki hayranlık duyarım. O da herkesin adamına göre muamele ettiği kısımdır. Şaban'ın Bakanın yeğeni sanılan kısımlar gerçekten çok güzel. Herkesin işini düzgünce yapabilmesi için illa bir korkutucu unsur gerekiyor sanırım. O zamanlar da öyleydi şimdi de öyle. Ne kadar güçlüyseniz anca o zaman normal bir insanın hak ettiği muameleyi görebiliyorsunuz.
7


avatar
(164) -
Yine Kemal Sunal'dan toplumun yanlis olduğunu dusundugu duzenine aci ama komik bir elestiri olmus. Filmde cok fazla gönderme olmasi ayrı bir hosuma gitti. Izlenmeli.


default avatar
(1457) -
GENEL YORUMUM:
Bekçilikte son noktayı Kemal Sunal koymuştur. Gerçi Zeki Alasya'nın da güzel bir bekçi rolü vardı ve onu da severim. Ama hoş bir yanlış anlama 'dayı' üzerine kurulan bu güzel komedi ile halkın her seviyesindeki insanlara eşit gözle bakılması gerektiğini ama maalesef ki kimilerinin sırf namı, ismi, pozisyonu veya zenginliği nedeniyle kayırıldığını ve üstte kabul edildiğini öğrenmiş oluruz. Çok başarılı bir kara komedidir.

YÖNETMENE BAKIŞ:

Yönetmen Osman Seden ustamızın elinden çıkmıştır.

FİLMİN STARLARI VE ( SIRADAKİ FİLMLERİ ):

• Kemal Sunal neredeyse tek başına filmi sürükler.

FİLMİN HAYAL KIRIKLIKLARI VE ( SIRADAKİ FİLMLERİ ):
• Semra Türel'ın kısa sinema kariyerinde en ön plana çıktığı film olmasına rağmen başarısız olduğu göze çarpar.

BU FİLMİ İZLEMELİ MİSİNİZ?:
İZLEMEYE DEĞER.
7


avatar
(678) -
Kemal Sunal`ın filmlerine sadece komedi olarak bakmamak gerektiğini en açık olarak gösteren filmlerden biri
8


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film